8.4.16

Real Techniques powder brush.


Link to the powder brush here.

En af hovedingredienserne til et lækkert og naturligt make-up look er uden tvivl gode make-up børster. Selv føler jeg efterhånden, jeg er lidt erfaren i make-up verdenen og har prøvet lidt af hvert, med især børster med skiftende succes. I dag vil jeg vise en Real Techniques børste og dele mine erfaringer med lige præcis dette mærke. Jeg købte for et par år tilbage et sæt med Real Techniques ansigtsbørster, som jeg har brbugt trofast som favoritter lige siden, og jeg må sige, de stadig holder sig lige så fint! Jeg ejer børsterne buffing-, concealer-, detail-, contour- og blush brush. Nu har jeg så været så heldig at få tilsendt endnu en børste til samlingen, nemlig deres pudder børste, hvilket er en børste, jeg rigtigt længe har ønsket – da jeg længe har brugt en fra H&M, jeg købte, da jeg startede med make-up. Problemet er, at jeg aldrig har kunne finde en med hår, som ikke har været for tætte, men jeg tror virkelig, jeg nu har fundet mig en enormt lækker erstatning i denne powder brush. Hårene er syntetiske taklonhår og utrolig bløde, og børsten kan bruges til både faste og løse puddere samt mineral foundations. Generelt synes jeg bare, vi skal tage et moment for Real Techniques lækre design, personligt er jeg vild med det - elegant og enkelt! Og det fede ved disse børster er, at der er indskraveret, hvad børsten er til f.ekspowder brush”, hvilket også kan gør det lettere at forstå, hvad børsterne er til for nye i make-up verdenen.
Når man så har sådan en lækker børste, skal den jo vaskes af og til, for ellers samles der for meget skidt i hårene. Real Techniques har faktisk lavet deres egent rense produkt, som jeg lige vil linke til her. Men ellers bruger jeg personligt en metode, hvor det eneste man skal anvende er køkkensæbe, olie og evt. hårkur, hvilket man må sige er et billigt alternativ. Bland sæben og olien sammen, og put derefter bare din tørre børste ned i og vask på hånden – skyld i KOLDT vand, og læg til tørre. Jeg har i mine tidligere blogger år lavet en guide, som I kan se her, hvis det skulle have interesse.

Har I børster fra Real Techniques?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One of the main ingredients for a perfect and natural make-up look is definitely great make-up brushes. I have tried lots of different brands of brushes, but I have definitely found my favorite that I use faithfully, and it is Real Techniques. A few years ago I bought the buffing-, concealer-, detail-, contour- and blushbrush, and have now been lucky to receive their powder brush. This is a brush for fixed and loose powder plus mineral foundation. Real Techniques’ design is SO lovely – elegant and simpel. The brush hair is out of synthetic hair, and therefore the brush needs to be washed from time to time. Real Techniques have actually made their own washing product for make-up brushes as you see here. But personally I wash brushes with soap and oilwhich is a cheap alternative. You just mix the two things together, and wash the brush in your hand and rinse with COLD water. Some time back I made a post about how I wash my brushessee the post here.

Do you have any Real Techniques brushes?

2 kommentarer:

  1. Super fedt indlæg og billede

    lifestylexblogger.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Real techniques børster er mine absolutte favoritter! Ville rigtig have fat i deres power brush, den lyder til at være helt fantastisk :D

    Byagnesjensen.blogspot.dk

    SvarSlet