1.4.16

A heart for the World.

I dag har jeg taget et outfit-billede i en lidt anderledes location - som I jo kan se, er der bygget et stort hjerte ud af træ i baggrunden. Et par gutter og jeg bestemte os nemlig for her i påskeferien for, at vi ville lave noget til ære for de terror ramte lande, der desværre er blevet ramt den seneste tid. Vi havde alle de pårørende, der er i sådan en forfærdelig situation, i tankerne.
Vi fik samlet en masse træ, og byggede så dette hjerte på en dag, nede for enden af stranden, hvor jeg bor! Om aftenen blev der sendt et par lanterner afsted, dog var vejret ikke så meget til det. Vi har i den seneste uge været så heldige at komme både i to lokale aviser og give et kort interview i radioen – min ven Mads lavede nemlig en video om, hvordan hjertet blev lavet, samt tankerne med det – hvis I har lyst, kan I tjekke den ud her.
Selvom det har været noget af et omskifteligt vejr i
dag med ordentlig vind, besluttede jeg mig for at skyde et par outfit billeder, imens hjertet stadig må stå der. Jeg har valgt et lidt mere basic outfit i monocrome farver, med en lækker bomberjacket fra Monki, som jeg bestemt kommer til at leve i her i det lidt kølige forår, og har man brug for mere, kan man tilføje en sweatshirt med en turtleneck under, som jeg har gjort i overstående outfit. ;-)

Hvad synes I om outfittet? Samt ideen med hjertet?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Today’s outfit is in a location which is a bit different from my usual locations - as you see in the background, a big heart is built out of wood. In the Easter break some of my friends and I decided to make something  to honour the countries which have been attacked by terrorists recently. Our thoughts go to all the relatives in these awful situations. The guys and I picked up lots of wood and built the heart over a day, down at the end of the beach in my town. We have been lucky that two local newpapers have written about it, and we have been interviewed for the radio – my friend Mads documented the day, and the thoughts behind the heart, if you would like to, you can see the video here.
Even though the weather has been changing a lot over the last couple of days with a lot of wind, I decided to go get the pictures before the heart is taken down. I picked a basic outfit in monocrome colors, with a lovely bomberjacket from a brand called Monki. And ohh I’m gonna live in this jacket all spring. ;-)

What do you guys think of the outfit? And the idea of the heart?

5 kommentarer:

 1. Hvor ser du bare sød ud Sine, er vild med jakken :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 2. love the idea! good pictures
  http://www.therunwhy.com/

  SvarSlet
 3. Så smukt. Jeg er vild med den bomberjakke, den er virkelig for fed. Hjertet af træ er virkelig også flot og kreativt :D
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
 4. Ej hvor er det bare en sød ide
  og er helt vild med dit outfit det er så fedt

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. these photos are really cool and i love your jacket!

  danielle | avec danielle

  SvarSlet