13.4.16

10 basic must haves in your spring wardrobe - highstreet.


Forår sæson skifte - betyder bedre vejr, nye fashion trends og er for manges vedkommende lig med en tøj opdatering til garderoben. Basic ting som en hvid t-shirt, som du kan style og have på til det hele, men også noget målrettet foråret 2016, f.eks. en off shoulder trøje – finder plads som et par must haves i ens gaderobe dette forår! Jeg har fundet 10 budget venlige must haves frem på overstående collage, og jeg havde tænkt mig at snakke jer igennem dem, og hvordan jeg vil style de forskellige items.

 | Pyjamas shirt | Dette nattøj look er en af de store forår-sommer trends. Jeg har valgt selve skjorte delen, da den kan styles på mange måde. Dog vil jeg smække den sammen med et par matchende mønster nat bukser, tilføje nogle lækre smykker, og et par velcro sneakers.

| Mom jeans | Disse loose fit bukser har faktisk efterhånden overtaget det stramme jeans look, som har været så meget oppe i tiden de senere år - hvilket jeg er ret vild med, for hey de klæder alle former for piger, og kan styles til alt.
Et
outfit jeg vil elske er nok et par denim mom jeans, en sort turleneck, og så en denim jakke eller sort bomber jakke. Naturligvis med et par fede sneaks, og måske en baseball hat til.

| Striped blouse | En langærmet kan være god til de mere kølige dage. En med striber er noget man aldrig går galt med i garderoben. Samtidig med at striber faktisk er let at spotte på catwalksne. Et lækkert style kunne være med en turleneck inden under enten med lidt farve eller en sort, og så tilføje en par mom jeans, og et par sneaks. Sæt håret lidt tilfældigt op i en lav knold. Elegant men casual.

| Sunglasses | Et par solbriller siger vel lidt sig selv, personligt bruger jeg dem året rundt, men især nu her hvor forårssolen kommer frem! Match dem til dit outfit, og du er good to go. ;-)

| Loose fit trousers | Herre buksen har vi set sæson efter sæson. Men sådan et par baggy bukser er simpelthen det mest behagelige og lækre til varme dage. De kan styles til alt, samt kan fås med masser af lækkert print!

| Off shoulder | I ethvert modeshow jeg har set billeder fra dette forår-sommer, kunne jeg ikke undgå at mindst et look var med sådan en lækker off shoulder trøje. Personlig synes jeg, de er ret fede til nogle personer, selv kunne jeg ikke gå med en. Men jeg vil nok style sådan trøje med en sort cowboy nederdel eller shorts, og på fødderne et par Birken Stock.

| White tee | Den hvide tee kan man ikke undgå at have i sin basic garderobe, man kan have den på til alt, og den kan styles på alverdens måder – klart et must have. ;-)

| Denim jacket | Mit allerstørste must have klart være min denim jakke. Style dem til et par opbrattede herrebukser, og en turtleneck t-shirt, et par sneaksog tilføj dit yndlings ur eller armbånd. Sådan skal jeg personligt have mit outfit i skolen i morgen. ;-) For denim jakker kan både bæres inde og udendørs, kan trækkes over på kølige aftner, og giver ligesom dette lækre lag på lag look, jeg elsker!

| Bandana | Denne accessory kan bruges til at skubbe håret væk fra ansigtet på de varme dage, den kan bruges som et ekstra pift på tasken, som en slags smykke om håndledet eller i halsen på en af de lidt køligere solskinsaftner. Og udover at bandanaer kan styles på så mange måder, så er det et stort plus, at de fås i tusindvis af forskellige farver og designs.

| Velcro sneakers | Selvfølgelig skal der også lidt på fødderne. Sneakers går du aldrig galt i byen med, men det er længe siden, jeg sidst har set sådan et par velcro sneakers. De er simpelthen for smarte, synes jeg. De fås i flere forskellige farver, samt designs. Jeg har fundet disse fra H&M, som jeg bestemt godt kunne finde på at klikke hjem. ;-)

Som I ser, har jeg valgt de meget basic eksempler af de forskellige items, dog kan nogle af tingene også tage sig lækkert ud med print - denne sæson har jeg specielt bidt mærke i blomster, striber, blonde detaljer.

Hvad synes I om de ting, jeg har fundet? Og har I en ting, som I bare ikke kan undvære I jeres forårsgarderobe?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The spring season is here which means better weather, new fashion trends and therefore time to sort out your wardrobe and to get lots of new stuff in. Basic things like a white t-shirt which you can style with lots of different things, but also items  which are trendy this spring, for example an off shoulder shirt, may find their way to your spring wardrobe. I have found 10 budget friendly must haves as you see on the collage above.  As you also see I have choosen some basic examples of the different items. However, some of them would also look nice with print, this season I have seen flower-, stripes- and lace print.
In my Danish version of this post, you may find links to all the stuff I definitely want to have in my closet (see the descriptions in bold)

What do you think about the things I have found? And do you have an item that you just have to have in your spring wardrobe?

5 kommentarer:

 1. I agree with all of these picks. A denim jacket is definitely a must! Love the off the shoulder top, too.

  xo Azu

  www.raven-locks.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Er vild med de to stribede toppe, de er super søde :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 3. Fab picks. Jeg er især enig med dig på denim jakken og toppen med de bare skuldre :P
  Xx Blue Ducklings
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
 4. SIkke nogle fine items! Off shoulder´en trøjen er så flot :-)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Striber, en hvid t-shirt og en denim jakke er i hvert fald basic musthaves i min garderobe! Fede ting du har fundet!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet