10.3.16

Natural Cosmetics - Golden Argan Oil.Den seneste tid er fløjet afsted, og der er sket masser af ting, som har haft min fulde opmærksomhed – skole og klargøring til London  blandt andet - så bloggen har desværre været super ringe på det seneste, og øv hvor jeg hader det! Men i dag har jeg et indlæg klar til jer med en lille anmeldelse af en argan olie, jeg har modtaget fra billigvoks. Så læs med for tips, min holdning til olien, samt et par tricks.

En argan olie er gavnlig for både hår og hud og går begge steder ind og arbejder imod tørhed. Denne argan olie jeg har modtaget er 100% økologisk. Den indeholder derfor ingen parfume eller parabener, men er rig på vitaminer, fedtsyrer, proteiner og antioxidanter. Olien efterlader huden smidig og blød, imens håret beskyttes og plejes i dybden.
Hud: Som I ved har jeg af og til tilbøjeligheder til tørre områder på kroppen. Med denne olie kræves der ikke mange dråber, før der er nok til, at huden efterlades normal og blød igen – et lille minus er dog, at den er lidt længe om at trænge ind, da det er en ret fedtet olie. Olien kan også bruges til hjælp af strækmærker, ar, pigmentfejl og lignede, dog har jeg ikke selv testet det.
Hår: Det er efterhånden ved at være noget tid siden, jeg sidst har fået klippet mit hår, hvilket desværre har medført, at det er begyndt at blive lidt slidt i spidserne, da jeg vasker og føntørrer hver dag - hvilket håret bestemt ikke har godt af! Men en olie er faktisk en beskyttende faktor i forhold til sol- og varmepåvirkning generelt. Når du anvender olien i håret, har du ikke brug for mere end omkring 2 dråber i hånden, dem smører du derefter lidt rundt i håndfladerne, og går så nede fra og op og krammer dine spidser! Jeg føler den går effektivt ind og hjælper mod tørt og kruset hår! 

Jeg har her 4 tips til anvendelse af olie i håret, da det kan hjælpe mod meget (se flere tricks på en af overstående billeder)
- Brug en rigtig god hårbørste til at massere olien ind i tørt hår og hovedbund.
- De fleste har mest brug for oliepleje i slidte spidser og efter farvning.
- Brug tørshampoo i overgangsfasen, hvis du synes, hår eller hovedbund virker fedtet hurtigt efter start på olie.
- Krøllet og kruset hår er nemmere at sætte med olie, fordi det går ind og fugter + blødgør håret.

Hvis I får lyst til at tage et nærmere kig på produktet, kan I kigge forbi Billigvoks her.

Bruger I olier? Hvis ja så del gerne jeres erfaringer med os andre i kommentaren.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Some time has passed since last blogpost, I have recently had all my attention on school, friends and stuff like that – so because of that, my blog has had way too big a break, and I hate that. But today I have a new blogpost with a review of an oil I have received. So read on if you want a few tips on how to use oil.
An oil may be used on your skin or in your hair. It leaves your skin much softer and smoother after use, just a few drops are enough. The same goes for your hair, it becomes a lot softer and easier to style, especially if you have damaged hair.
A few tips for your hair: 
-      Use a few drops in your hair about an hour before you wash it to protect it and leave it shiny afterwards.
Use a hair brush to distribute the oil evenly in your hair.
Use dry shampoo if your hair seems a bit oily after you have just started using the argan oil.
Oil can be used for styling – especially if you have curly  and damaged hair


Hope this might inspire you to try out argan oil. Please let me know what you think of it.

2 kommentarer:

 1. Super fedt indlæg og billeder
  Jeg bruger selv hårolie og det hjælper virkelig meget på mit lidt kruset hår
  Håber du har en skøn dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. I tried using argan oil on my hair and I got great results.

  http://modaodaradosti.blogspot.ba/

  SvarSlet