28.2.16

With a twist of caramel color.


 En solstråle tittede frem på denne skønne fredag, så jeg tænkte, at i og med tiden var der, skulle jeg da bestemt ud at skyde et par outfit billeder – og her ser I, hvad resultatet blev! Min lækre karamel farvede jakke, som er købt i genbrug for lidt tid tilbage, blev trukket over et sort outfit med herrebukser, en turtleneck og mine nye sneakers. Naturligvis ikke at forglemme med et par smykker til. ;-) Det er efterhånden så længe siden, jeg har postet et outfit billede, og jeg må sige, jeg savner det, så jeg glæder mig bestemt til det gode vejr, som vi har i vente!
Ja, så er weekenden næsten gået … personligt var jeg bl.a. i går (lørdag) til en danse event, som nogle af jer måske har fået med, hvis I har fulgt bloggen i lang tid, så er jeg tidligere danser. Men i så fald var det på min gode veninde Matilde’s efterskole, og det var så vildt fedt. Ellers står denne søndag på at lave lektier og slappe af, pleje min meget udmattede krop efter i går, hæhæ. Skal I dejlige piger lave noget spændende denne søndag?

Hvad synes I om outfittet?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The sun was out on this lovely  Friday,  the weekend had just started and I had some time left, so I decided to take some outfit pictures – and here you see the result. My nice carmel colored jacket was pulled over a chic black outfit, with mens-trousers, a turtleneck, and my new sneaks. And of course  some jewellery! The weekend is nearly over but yesterday (Saturday) I joined a dance event on one of my friend’s school. And it was so much fun. ;-) Today, which is Sunday, is a relaxing day with homework, blog and time for a chill! Are you going to do anything exciting today?

What do you think about the outfit?

11 kommentarer:

 1. Sikke et fint outfit! Rigtig god aften til dig <3 :-)

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Lækkert outfit! Jeg elsker farven på jakken :)

  www.holathea.com

  SvarSlet
 3. love this outfit! i love the black and the caramel :)
  http://therunwhy.blogspot.mx/

  SvarSlet
 4. Er vild med jakken, den er jo super fin!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 5. Great post! Have a nice week!

  AS-Agne

  SvarSlet
 6. Nice casual outfit dear. I love your hair:)
  xxM
  sunstreetbymonica.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Du har simpelhen den fedeste stil, må jeg indrømme :)

  www.louisefrolich.dk

  SvarSlet
 8. Super lækkert outfit, jakken har den perfekte farve :)

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
 9. Lækkert outfit og super fed location! :D

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
 10. Det ser så cool ud når man tilføjer en camel coat til et sort outfit!

  SvarSlet