21.2.16

H&M studio line SS16.


Den 25. februar er H&M på den igen! Denne gang udgiver de deres SS16 studio line - som er en gentagen linje, som de har to gange om året, naturligvis med nydesignet tøj for hver gang. Det specielle ved studio lines er, at tøjet er mere eksklusivt og dermed også til den lidt dyrere side i forhold til deres normale linjer.
Denne sæson har de fået designet en rigtig smart boho blandet med sporty linje – hvor de bl.a. har trenden med frynsede kanter med ind over. Nu hvor de lidt varmere tider er i vente, og det så småt er ved at være på tide at tænke på forårssæsonens køb, kunne jeg helt bestemt godt finde på at klikke et par af overstående ting hjem – specielt er jeg ret forelsket i den første trøje i venstre hjørne, flot anderledes mønster, den kunne være så fed til et basic outfit. ;-)
Denne linje er det kun muligt at købe i specielt udvalgte butikker, ellers kan alt købes online.

Hvad synes I om H&M’s studio SS16 line?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

H&M is at it again - this time with their SS16 studio line that is a rather exclusive clothes line, which therefore also entails a bit higher price range. This season H&M has designed a boho look with a twist of the sporty look! And now when it’s beginning to get a bit warmer, I would love to click a few of the things home especially the blouse right at the top to the left, it would be so nice with a basic outfit. ;-)
The SS16 studio line is out in special stores and online on 25 February.

3 kommentarer:

 1. Good selection, have a good week

  http://historiassparacontarr.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Super lækker collage - og sikke nogen fine items, er især vild med den røde blazerjakke :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 3. Er helt vild med deres kollektion denne gang! Ville super gerne have fat i den blå og hvide cardigan med bælte, den ser utrolig lækker ud til sene sommeraftener :-) Hav en god aften <3

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet