18.1.15

Get the Insta-photo #1.


Det sker af og til, at jeg får lagt noget op på min Instagram (sine_rl), og for tiden kører der et specielt indlæg rundt i blogland, som hedder get the insta photo. Jeg prøver som regel at smutte uden om” disse lidt hipede indlæg, men jeg synes dog, at det her var en super god ide, for både at vise lidt flere close-ups af nogle af mine ting, som f.eks.  det ovenstående billede - og også for at få min Instagram delt mere med bloggen, da jeg rigtig gerne vil lave hyppigere opdateringer derinde, hvis I følger med. ;-) Som I ser, skriver jeg, hvor tingene er fra, dog er det ikke altid, jeg kan finde lige præcis mine ting, da noget godt kan være lidt gammelt, men så gør jeg mit bedste for at finde noget, der ligner, såsom skoene på billedet. Skriv endelig jeres Instagram nede i kommentaren, så vil jeg tjekke jer ud – følger også gerne!

Hvad synes I om den her slags indlæg? Og hvad med close-uppet?

3 kommentarer:

 1. Super fedt indlæg - flere af dem tak :-D Det giver super lækker inspiration på en anerledes måde.

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 2. Det var så vidt jeg ved Amalie Hoelgaard der startede det her indlæg op, og tbh har jeg aldrig set det andre steder på andre blogs, så måske man lige skulle give hende lidt credits når du vælger at "føre idéen videre" :)
  Men super fint indlæg! Knus.

  SvarSlet
 3. Jeg synes, det er en rigtig fed collage! Gerne flere af samme slags:)

  De fleste lader sig vel inspirere af andre indimellem, når de laver blogindlæg. Det er efter min mening helt okay! Specielt når man udtrykkeligt skriver, at idéen ikke er ens egen!

  SvarSlet