24.6.14

Candleholders.
Selvom det er blevet sommer og varmt, er det altid hyggeligt at have stearinlys fremme. Jeg har længe kigget på disse lysestager, men altid når jeg har villet købe dem, har de været udsolgt - men endelig fandt jeg dem og fik dem :-D Mange af jer forbinder dem nok med HAY’S,  men det er de desværre ikke, for jeg har simpelthen ikke kunne finde dem her, hvor jeg bor, så jeg fandt de her som lignede en del, og endda var lidt billigere, hvilket jeg jo altid godt kan lide, som I ved hehe (selvom jeg regner med at købe de andre på et tidpunk :P)
Noget jeg især elsker er, når man tænder dem, så lyser det ud med stjerner på de ting, der er omkring, hvilket jeg synes giver en super flot effekt - som I også kan se nogenlunde på billedet over. Elsker den bronze farve, og er i det hele taget bare glad for dem.

Lige et stort emneskift  -  jeg vil undskylde min inaktivitet i øjeblikket her på bloggen, men lige for tiden (her inden ferien) er jeg rigtig meget sammen med mine veninder – da vi ikke alle har tiden i ferien. Men når jeg om tre dage får sommerferie, har jeg masser af tid og masser af nye ideer, så jeg er snart fuldt i gang igen. <3

Hvad synes I om mine nye lysestager?

7 kommentarer:

 1. De er sååå fine!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, det er jeg glad for at du synes - mange tak Frederikke!<3

   Slet
 2. Hvor er de bare flotte. Elsker effekten med stjernerne! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, skal du have. :-) Enig med dig - synes de er lidt anderledes og specielle, med de der stjerner - men mange tak!

   Slet
 3. De er virkelig flotte :)

  Knus
  sofiesdyr.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Ej hvor er de fine!(:

  annamatildehv.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. De er da ret sjove:)

  Vaniljesukkeret.blogspot.com

  SvarSlet