11.6.14

A dress with a twist of streetness.



| DressOnly | Bucket-hat – Ukendt | Sneakers – Vans – ASOS | WatchCasio – Superstar.dk  | RingsPieces |

Som I måske har opdaget, så er det enormt sjældent at jeg går med kjoler, meen fordi  vejret i går var så lækkert (helt op til 27 grader) valgte jeg endelig at tage en af mine ”sommerlige” kjoler på. Måske ikke helt den mest sommerlige kjole, men mine kjoler er generelt ikke så sommersøde, men lidt mere street i det (for som I efterhånden godt ved, har jeg et svagt punkt for street style, hihi). Dog elsker jeg virkelig også en sød lys sommerkjole, især til specielle lejligheder, men som I kan se er jeg ret bleg, og lyse farver går derfor ikke så godt til min hud – men jeg tror klart, at jeg vil finde mig en sød sommerkjole i år. ;-)
Jeg nævnte i mit sidste indlæg, at jeg inden Island fik købt lidt ting (tøj), der iblandt købte jeg nemlig den her kjole jeg har på, i
Only. Jeg er personligt rigtig glad for den og rigtig vild med den – Da det egentlig ”bare” i mine øjne er en lang t-shirt, hvilket jeg også elsker.
Jeg tror bestemt, at jeg vil få brugt den en del her i sommer.  <3

Hvad synes I om kjolen? Og hvilken slags kjoler er I til?

4 kommentarer:

  1. Hæhæ, den er da fiiin! Jeg plejer heller ikke at gå i kjoler, men mere shorts og sådan, men i år har jeg faktisk fået købt en del sommerkjoler på asos og så i Hamborg :)

    SvarSlet
  2. Ihhh den er fin, lige sådan en jeg mangler!

    knus
    behindtheattitude.blogspot.dk

    SvarSlet
  3. De bølle hatte der, haha!
    Kjolen er virkelig fed! Ville ønske jeg var til sådan nogle kjoler - amn ser så sej ud, men er mere til de sommersøde kjoler, haha!♥

    SvarSlet
  4. Jeg er vild med din kjole og dine sko (:
    http://contemporarywardrobe.blogspot.dk

    SvarSlet