19.4.15

Changes…


Marts, april, MAJ, JUNI – ahh eksamen er lige om hjørnet.
Om 2 uger er de skriftlige prøver skudt i gang. Og jeg lyver ikke, hvis jeg siger, at jeg er ved at kunne mærke nervøsiteten. Allerede på fredag bliver udtræks-fagene udtrukket. Ved den tanke har eksamenstressen ramt mig en smule – jeg føler, der er en masse jeg skal have nået inden, bl.a. læst op på et par ting! I og med at eksamen kræver en del tid, og jeg både skal tænke på at læse, lave blog, men stadigvæk have lidt fritid tilbage, så vil der i denne periode (desværre) ske nogle ændringer her på bloggen. Derfor har jeg valgt, at der kun vil komme et indlæg op onsdag og et i weekenden, hver uge op til eksamen. Jeg vil håbe, at I har forståelse for det. Naturligvis vil der efter eksamensperioden komme mine regelmæssige indlæg op igen, når jeg forhåbentlig har masser af tid i sommerferien. ;-)
Men nu hvor der kun vil komme 2 indlæg op om ugen, så synes jeg, I skal have muligheden for at have indflydelse på, hvad I gerne vil se/læse – jeg har selv nogle ideer, men skriv endelig i kommentaren, hvad I gerne vil se noget af (måske flere outfits, tøj inspiration, flere fashion tips, eller noget helt andet?)

Husk at jeg ikke glemmer jer, men jeg er bare kommet ind i en lidt mere vigtig og presset periode af mit liv.

2 kommentarer:

  1. Gerne noget med mad ;)
    Eller collager med sommertøj. Generelt gerne noget med sommer- og forårstøj :)

    SvarSlet
  2. Syntes det er en helt fair ændring - Det vil måske også være godt for både dig og dine læsere, at der kommer lidt struktur på bloggen. Nu vil folk jo efterhånden vide at de skal huske at tjekke din blog hver onsdag, for så ligger der er nyt indlæg, jo. Jeg vil i hvert fald huske at tjekke hver onsdag fra nu af!

    http://industrialbarbie.blogspot.com/

    SvarSlet