15.1.15

Joe and the Juice inspired sandwich.


En lidt større snack, jeg er blevet rigtig glad for at spise, når jeg er kommet hjem fra skole, er en af disse to lækre sandwichs, I ser på overstående billede, inspireret af Joe and the Juice’s sandwichs. I dag var jeg først hjemme omkring 15:30, fordi jeg lige skulle noget efter skole – og derfor var jeg blevet en smule sulten, da vi spiser mad omkring kl. 10-11 på skolen. Så jeg fik lyst til at lave dem i dag og tænkte derfor, at jeg skulle tage billeder og dele med jer – desværre var det blevet ret mørkt udenfor, inden jeg fik dem lavet og fotograferet, så jeg måtte bruge noget ”falsk lys”, og billederne blev derfor en smule gule i det, undskylder men sådan er det desværre for os bloggere her om vinteren. :P
Nåh men sandwichene indeholder lidt forskelligt, se/læs med her.

Hvis vi tager den mindste først:
Man skal bruge:
Groft brød (jeg brugte i dette tilfælde noget fra Pågen)
Grøn pesto.
Parmaskine.
Mozzarella.
Toastjern, så du kan ”mase” brødet sammen og få det sprødt - jeg brugte dog også risteren for den ekstra sprøde skorpe.
Sådan gør man:
Allerførst tænder du toastjernet. Derefter skærer man sit brød i to halve, og ”maser” dem via. toastjernet i omkring 4 min, hold dog øje med, at de ikke bliver brændte. Imens de varmer, så finder man grøn pesto, parmaskine og mozzarellaen frem. Når brødet er færdig i toastjernet, og hvis man ikke føler, at det sprødt nok, så kan man lige putte det en tur på risteren og vende det, så det får på begge sider. Når brødet er færdigt, tager du din pesto og smører på både bunden og den øvre del. Efter det skærer du tynde skiver af mozzarellaen og putter på sammen med parmaskinen og tilføjer evt. salt og peber. And viola you’re done.

Hvis vi tager den anden (store).
Skal man bruge:
Groft brød (jeg brugte i dette tilfælde noget fra Pågen)
Grøn pesto.
Mozzarella.
Avokado.
Tomat.
Toastjern, så du kan ”mase” brødet sammen og få det sprødt, jeg brugte dog også risteren for den ekstra sprøde skorpe.
Sådan gør man:
Allerførst tænder du toastjernet. Derefter skærer man sit brød i to halve, og ”maser” dem via. toastjernet i omkring 4 min, hold dog øje med at de ikke bliver brændte. Imens de varmer så finder man grøn pesto, mozzarella, avokado og tomat frem. Når brødet er færdig i toastjernet, og hvis man ikke føler, at det er sprødt nok, så kan man lige putte det en tur på risteren og vende dem, så de får på begge side. Når de er færdige, tager du din pesto og smører på både bunden og den øvre del. Efter det skærer du tynde skiver af mozzarellaen, samt tomaten som man skærer i skiver som mozzarellaen, og avokadoen valgte jeg at skære i tynde både. Efter det putter man alt sammen på og tilføjer evt. salt og peber. And there you go, done.

Hvis man ikke lige står og har noget grøn pesto, kan man vælge at smøre noget ketchup på i stedet for, giver også en god smag. Noget andet jeg også har overvejet er, at hvis man vil prøve noget andet kød, i den ene – kunne man i stedet tilføje laks, i hvert fald noget jeg skal prøve snarest. ;-)

Hvordan synes I opskrifterne lyder, kunne I finde på at lave dem?

3 kommentarer:

 1. Wow! Tak for opskriften. Skal helt klart prøve det. :-)

  benyasuwan.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Det lyder bare super lækkert! Får lyst til at prøve begge med det samme ;)

  SvarSlet
 3. Ih, det lyder og ser super lækkert ud!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet