10.11.14

For me, it’s all about style.


(Enormt langt indlæg, om min passion for mode)

Som I ved, betyder mode og stil enormt meget for mig, og jeg plejer også så meget som jeg kan at holde fokus på tøj her på bloggen. Men jeg har overvejet, hvor meget I egentlig ved om min interesse for mode, hvor jeg får inspiration, hvor jeg køber tøj o.s.v. Det har jeg tænkt mig at forklare lidt nærmere om i dette indlæg, da jeg har valgt, at denne her uge skal stå i stilens tegn” Jeg vil derfor snakke om de forskellige stile, måske nogle stor trends, og lignede – og jeg tænkte, at det vil være godt at starte ud med, hvad stil og mode egentlig er for mig! Og så håber jeg selvfølgelig, I kan får et bedre indblik og noget inspiration. 
Generelt tror jeg, at tøj fylder og betyder lidt mere for mig, end for mange andre teenage-piger. For mig skal alt tøjet passe sammen farvemæssigt, og jeg kan slet ikke have det samme på flere dage i streg. Det er heller ikke alle piger, der lige tænker over, hvilken stil tøj, de går i, måske vælger de ”bare” det, de synes bedst om, eller det der er behageligst, hvilket også er godt nok, ikke misforstå mig. Men personligt har jeg det sådan, at jeg selvfølgelig skal kunne lide mit tøj selv – men jeg går også efter en speciel stil, lige fortiden vil jeg sige, at min stil er en smule rodet angående ”kategori” imellem street og casual, og altid med en tilføjelse af moden, som jeg ofte har nævnt, dog er jeg mest til street, fordi der er mere gang i den, flere farver, prints og sådan. Endnu en ting der er vigtigt for mig er, at man selv synes, at ens tøj er pænt! Måske er det ikke lige det, veninderne går i, men personligt har jeg det sådan, at folk må tænke, hvad de vil, hvis jeg synes om det, går jeg selvfølgelig i det, også selvom det kan være anderledes. ‘If you like it, wear it’ eller ‘Forget about the rules, if you like it, wear it’, er helt klart et af mine mottoer. Men det er måske heller ikke ligefrem alle teenage- piger, der allerede forstiller sig en karriere for fremtiden og måske ikke indenfor mode – ja, jeg går stadigvæk i 9’ende, men jeg tænker måske, at det kan give et indblik for jer i, hvor meget jeg går op i mode, tøj o.s.v. For det meste ved jeg, hvad der er oppe i tiden, og her kommer vi til emnet inspiration  – for det meste finder jeg de store trends i magasiner, blogs eller modehjemmesider. Dertil kan jeg personligt også rigtig godt lide at bruge tumblr, pinterest, weheartit o.s.v, til at få inspiration til sammensætning af tøj og lignende. Jeg prøver at dele med jer angående trends og sådan, hvilket jeg selvfølgelig håber, at I synes om. Jeg prøver selv at finde trendsne f.eks. turtleneck til lidt billigere penge, da jeg derfor bedre ”kan tillade at skifte det ud”, når der kommer en ny mode, og det er helt klart også et af mine råd til jer – vil du helt vildt gerne være med på moden, så gå efter det billige. H&M, Pieces, Vero Moda og lignende, synes jeg laver næsten lige så lækre ting, som nogle af de større brands. Der kommer vi netop til mine yndlings butikker – Asos, Monki og Pieces, vil jeg klart sige er mine favorit tøjbutikker. Asos har et virkelig bredt udvalg til alle, Monki har virkelig den fedeste stil (lige noget for mig), og det samme har Pieces, ind imellem. Sheinside, laver simpetlhen de fedeste print trøjer, dog har jeg ikke turdet bestille noget derinde fra (SKRIV VIRKELIG GERNE HVIS I HAR PRØVET AT BESTILLE DERFRA).
Jeg tror, at jeg er kommet sådan lidt omkring det hele angående min passion for stil, og jeg må sige, der er en del tekst at læse – jeg takker, hvis du har læst hertil, haha.

Fortæl rigtig gerne nede i kommentaren, om hvad I synes om denne her slags indlæg, og om jeres forhold til tøj!

2 kommentarer:

  1. Godt indlæg. elsker din stil. (;

    SvarSlet
  2. Fedt indlæg! Har overvejet at lave et lignende det :-D

    http://industrialbarbie.blogspot.dk/

    SvarSlet