20.10.14

Autumn make-up.

Jeg er blevet helt optaget af efterårs make-up her for tiden, og især den meget trendy bordeaux læbe har fanget mig helt vildt. Selv tror jeg ikke, at jeg kan bære det, men en dag skal det da prøves, for hvor kan det se fint ud til nogle, synes jeg!
Her i ferien har jeg eksperimenteret med nogle efterårs make-up looks, som jeg har valgt skal være lidt afdæmpede varmt i tonen, som jeg kan have på i skole. Jeg fandt frem til en favorit, nemlig det I ser på overstående billeder. Jeg har filmet en tutorial på dette look, som jeg regner med kommer op her i løbet af ugen eller weekenden, så det håber jeg, at I synes kunne være spændende at se. ;-)
Da jeg skulle have lidt inspiration til et efterårs makeup look kiggede jeg rigtig meget på wehearit, tumblr og pinterest, og jeg har fået samlet en lille collage med nogle af mine yndlings looks - som I kan se, er der mange varme farver og bordeaux læber, som er en stor mode her til efteråret!
Jeg tror, at jeg vil komme lidt mere ind på den bordeaux læber senere – måske vise jer, hvordan man kan lave den uden en bordeaux læbestift. Vil det være noget I kunne tænke jer at se, for så gør jeg det rigtig gerne inden for rimelig tid.

Hvad synes I om mit make-up look? Og hvordan lægger I make-up her om efteråret?

5 kommentarer:

 1. Flotte billeder :)

  Er vild med øjenskyggen du har lagt

  / Liselotte
  www.everyday-couture.dk

  SvarSlet
 2. Jeg forsøger at få brugt mine mørke læbestifter lidt mere :)

  SvarSlet
 3. Går slet ikke med make-up lige for tiden. Mest af alt fordi det er skide irriterende, når det regner...

  SvarSlet
 4. Hej Hej..

  Vil du være med i en knæk cancer indsamling for bloggere???
  http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/10/danske-bloggere-samler-ind.html

  Mvh Jeanette

  SvarSlet
 5. Wow, det ser vildt fint ud!

  SvarSlet