28.9.14

Mind The Gap.

Et køb jeg endnu ikke har fået vist jer fra London, er denne t-shirt, I ser på overstående billeder. Som mange er jer nok godt ved, har jeg et svagt punkt for printede trøjer, og da jeg så denne her t-shirt med min blogs navn på, kunne jeg slet ikke stå for den, og måtte selvfølgelig eje den. ;-) Jeg har allerede haft den i brug et par gange, og er super glad for den, da den både minder mig om London (for som I sikkert ved, så siger de i undergrundtogene ”please mind the gap” når man stiger ud af togene) – og samtidig minder den mig også om bloggen og jer selvfølgelig – så klart en af mine yndlings t-shirts.
For resten nu når jeg alligevel er inde på snakken med Mind The Gap - som I måske har lagt mærke til har jeg lavet et nyt header, da jeg synes der trængte til lidt fornyelse. Dog er jeg stadigvæk i gang med at arbejde på det, og billedet ovre i siden – men det vil snart blive færdigt, og jeg håber, I vil synes om det. ;-)

Hvad synes I om t-shirten

2 kommentarer:

  1. Det er da den fedeste t-shirt!! Passer jo bare perfekt til dig og din blog! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Er glad for at du synes om den - tusind tak, skal du have! Ja nemlig, jeg købte den også da den mindede mig om bloggen, hvilket jeg syntes var ret sjovt. ;-)

      Slet