4.8.14

July faves.


Heej piger!<3 Jeg synes efterhånden, at det var ved at være noget tid siden, at jeg har lavet et favorit indlæg sidst. Så jeg tænkte, at I skulle se sidste måneds favoritter (juli). I ser favoritterne på overstående billede – som faktisk indeholder forholdsvis nye køb, bl.a. fra London.
The Body Shop – Mango, body sorbet: Jeg har været super glad for den her body sorbet i denne måned – da den faktisk virker lidt som en aftersun, den er dejlig afkølende, når den kommer på huden, og så dufter den SÅÅ godt, af mango. Jeg købte den, da jeg var i London, og har brugt den lige siden, især hvis jeg har været ude i solen, eller har haft det varmt.
LabelloBlueberry lip butter: Som nogle af jer sikkert ved, har jeg en lille obsession med Labello læbepomader, og jeg tror efterhånden, jeg er oppe på 7. Men da vi var på vej hjem fra London, ventede vi på en banegård, hvor jeg så den her nye lip butter med blåbær, og jeg kunne simpelthen ikke lade være med at købe den. Som nogle af jer sikkert også ved, har jeg tilbøjelighed til tørre læber, så selvom det er sommer, har jeg brug for en læbepomande, og den her er super dejlig frisk, men stadig fugtgivende!
Bourjois – Chokolade bronzer: Endnu et køb fra London var denne her bronzer – jeg har længe stået og manglet en ny, da jeg før bare havde en fra H&M. Så jeg fandt den her, og jeg har været super glad for den lige siden - den har nemlig en lige tilpas farve til mig, og så er den virkelig let og lækker af lægge på. :-)
MAC – Pro longwear concealer: Den her concealer har jeg snakket lidt om før, men jeg kan simpelthen ikke stoppe med at rose den, for den bliver ved med at være en af mine største favoritter – jeg elsker den såå meget, den har sådan en tilpas dækkeevne, og så er den let at arbejde med. Den er lige præcis min hudfarve, og det er sjældent, at jeg kan finde en så lys som mig – så den er uden tvivl i brug hver dag.
Skittles: Jeg har flere gange i sidste måned taget mig selv i at spise en Skittles pose, især da jeg var i London. De smager bare super godt og er sådan en smule friske i det, med frugt smag. Og så var de enormt billige i England, haha.
Chanel No. 5 – Parfume: Selvom denne her parfume godt kan have en lidt tung duft i forhold til, at det er sommer, har jeg alligevel været så glad for at lige tage en smule af den på. ;-)

Hvad er jeres favoritter her for tiden?

10 kommentarer:

 1. sikke nogle lækre ting :)
  Kig forbi min hvis du får lyst :)

  - Line
  www.Linebiine.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, skal du have - kan kun anbefale alle tingene. ;-)

   Slet
 2. Lækre sager - Skittles er da noget af det bedste ;)

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, søde Frederikke. <3 Haha ja, det er så - elskeer Skittles. :-P

   Slet
 3. Lækre favoritter! Jeg må sige, at mine favoritter pt er mine ansigtscremer og bodylotion fra Biotherm, da min hud tørrer så hurtigt ud i denne varme :-)

  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Sanne. :-) Uhh, kender bestemt godt det med tør hud, her om sommeren - det kan være noget så træls, men så må man jo bruge nogle cremer, som du siger, det kunne være at jeg skulle tjekke nogle ud fra Biotherm. ;-)

   Slet
 4. Åhh, jeg ELSKER London. Man kan simpelthen købe så mange fantastiske ting, til meget billigere priser end herhjemme. What's not to like ?? :D
  Chokoladen ser for lækkert ud, og elsker MAC cosmetics!!! :D

  Lækker blog, har tilmeldt mig på bloglovin. Håber du har lyst til at kigge ind hos mig ... <3
  Knus Amalie // mallevalle.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Også jeg - London er en super fantastisk by, som man virkelig kan blive ved med at vende til bag til. ;-) Du har helt ret, og er enig, det er virkelig også et stort plus, ved London - er at de har sådan et stort udvalg af ting, også er det end da super billigt. <3
   Tusind tak - uhh ja MAC, er virkelig bare det bedste, hehe!

   Hvor lyder det dejligt, mange tak - tager da lige et kig forbi, og følger dig også. <3

   Slet
 5. Åh ja, kan godt huske hvor lidt Skittles kostede i England - så kan man jo ikke lade være ;)
  De laver også en version i sour, som også er så god!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, nemlig - de smager bare super lækkert, og så til den pris, kan man bare ikke lade være, som du siger. ;-)
   Uhh, det lyder faktisk rigtig spænende og lækkert - sådan en må jeg prøve, næste gang jeg kommer i nærheden af Skittles, hehe!
   Tak, for din kommentar. <3

   Slet