3.8.14

Back to school with Sine #1 – School-bags.


Back to school with Sine #1 – School-bags.

Nu kan man desværre så småt begynde at se en slutning på sommerferien, øv - hvilket jo så vil sige, at det er ved at være skoletid igen, men det kan jo også kan være fint nok.
Det betyder også, at man skal have styr på sin skoletaske, hæfter, blyanter, måske første dags outfit o.s.v. Så jeg tænkte derfor, at jeg vil lave en lille linje med 3-5 indlæg, hvor jeg f.eks. viser jer nogle gode ideer til første dags outfit eller DIYs o.s.v.  Jeg tænkte, at jeg vil starte ud med noget af det vigtigste at have, nemlig skoletasken – jeg har selv lige fået mig en ny, da jeg var i Odense. Den er købt i Pieces, og jeg synes virkelig, at den er fed - og et stort plus er, at den er rigtig rummelig, så jeg er virkelig super glad for den (I ser den på første overstående billede). Jeg har så også valgt at samle en collage, som I kan se oven over, med nogle forskellige skoletasker til under 400 kr. som I måske kan få lidt inspiration af, hvis I stadigvæk står og mangler en ny skoletaske. ;-)
Jeg starter om 10 dage, hvilket jo så vil sige d. 13 –  i 9’ende klasse, så det skal nok blive spændende, og måske lidt hårdt.
Når men jeg håber, at I synes, at den her lille korte linje er sjov at følge med i, og at I kan få noget inspiration!<3

Hvornår skal I starte i skolen igen? Hvilken taske er jeres yndlings?

4 kommentarer:

 1. Skoletasken er så fin!

  http://industrialbarbie.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg rigtig glad, for at du synes - tusind tak Sara. :-)<3

   Slet
 2. Synes nu alle taskerne er vildt fede!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - det er jeg super glad for at du synes, og er bestemt enig!;-)<3

   Slet