31.8.14

Fruity top.

| T-shirtPrimark | JeansPrimark | SneakersReebok – Zalando.dk | WatchCasio – Superstar.dk | Rings – H&M |

Endnu en grå, kedelig regnvejrsdag. Selvom det først officielt er efterår i morgen, kan vi vist godt blive enige om, at efteråret for længst er skudt i gang – og jeg er desværre på grund af vejret gået hen og blevet en smule småsyg. Men det skulle selvfølgelig ikke forhindre mig i at tage billeder til jer i dag, så da der kom lidt opklaring her sidst på dagen, fandt jeg denne solsikke-mark og tog ovenstående billeder. Egentlig havde jeg mest lyst til at smutte i en stor sweater og et par jeans, men jeg syntes simpelthen, at der skulle lidt farver til på sådan en grå og kedelig dag. Så jeg tog en ny t-shirt på, som er endnu et køb fra Primark – normalt er jeg mest til sort og hvid, som I jo ved, men jeg kunne virkelig ikke stå for den her ”overbefrugtede” farverige tee, så jeg måtte eje den, hehe. ;-)

Hvad synes I om t-shirten?

6 kommentarer:

 1. Den er så sød og fin!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg virkelig glad, for at du synes - tusind tak, smukke Frederikke!

   Slet
 2. Sikke nogle fine billeder i dejlige omgivelser! :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Sanne - er glad for at du synes om det, brugte lidt tid på at finde det rette sted, til at tage billederne, så det er super dejligt, at høre det falder i smag. :-)

   Slet
 3. Sikke en fin t-shirt, den er rigtig sød og sommerlig! Den klæder dig bare virkelig godt :)

  Og hvor er det smukke billeder med alle de gule solsikker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød - tusind tak, det er jeg virkelig glad, for at du synes. <3

   Mange tak, hvor er det dejligt at du synes om det, for prøvet og finde noget lidt anderledes end jeg plejet - så dejligt at høre at det falder i smag. :-)

   Slet