14.7.14

Vans flag sneakers.For nogle måneder tilbage, omkring midt i vinteren, købte jeg nogle Vans sneakers, som jeg skulle gemme her til forår-sommer perioden - grunden til at jeg købte dem på det tidspunkt var, at jeg havde ledt rigtig meget efter dem og ikke kunnet finde dem, og så var jeg så heldig at få dem en smule sat ned. :-) Når men, jeg kom så engang i sidste uge i tanke om, at de lå i mit skab og ventede på mig - så jeg fandt dem frem, og de passer mig stadig perfekt. Jeg er rigtig glad for dem, da de er meget anderledes i forhold til mine andre sneakers - bl.a. er der meget mere farve på dem her, end nogle af mine andre.  Men jeg tænkte så, at I lige skulle se dem, i et close-up, og så vil I selvfølgelig komme til at se dem i brug engang i fremtiden også! Så endnu et par Vans tilføjet til samlingen, jeg tror efterhånden jeg er oppe på 4 par - jeg elsker virkelig deres sko, både deres look og også, at de er så gode at gå i, når man først lige har gået dem til, efter min mening. ;-)

Hvad synes I om dem? Og har I selv et par Vans?

5 kommentarer:

 1. Fede Vans! Jeg kan godt lide, at der er lidt mere fest og farve end på de traditionelle Vans :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, skal du have. :-) Ja nemlig, er helt enig - de er en smule anderledes, men stadig på den fede måde (synes jeg personligt), hehe!

   Slet
 2. De er da herre fede! Har selv et par Vans, men de er rimelig gamle - så tvivler på at jeg kan passe dem ;)

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe tusind tak, søde Frederikke. <3 Årh - men så kan det da være, at du skal have købt dig et nyt par, jeg kan ihvertfald kun anbefale dem, hihi. ;-)

   Slet
 3. Vans er altså yt

  SvarSlet