13.7.14

Sine’s Fashion Tips #9 – Overalls.Måske er der nogle af jer, der allerede har set trenden med overalls, også kaldt smækbukser måske har I set nogle celebrities med dem , da der er flere, der går med dem, som I også kan se min collage over. Det kan også være at I allerede har set dem i modemagasiner, da det er en stor sommer-/efterårstrend.
Grunden til at jeg siger både sommer- og efterårstrend er, at overalls findes i mange forskellige modeller og farver – her i sommeren går de fleste i overalls shorts, men der er dog også nogle, som går med overalls med lange ben, som jeg tror vil blive brugt til efteråret en del også.
Jeg fik mig et par overalls, da jeg i tirsdags var ude at shoppe lidt med min familie - jeg fandt mig endelig et par denim overalls, det er dem I ser billederne over af mig. Jeg har længe kigget efter et par, da jeg virkelig elskeer trenden, for efter min mening kan overalls nemlig styles flere måder f.eks. afslappet, pyntet, street (hvilket jeg  prøver og efter, som I ved, haha) o.s.v.  Men hvordan vil I style dem?

Hvad synes I om trenden med overalls? Har I et par selv?

8 kommentarer:

 1. Elsker overalls, og vil så gerne anskaffe mig et par!

  knus <3
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Samme her - de er virkelig fede, og faktisk også ret behagelige at have på. :-) Det synes jeg bestemt at du skulle - jeg kan ihvertfald klart anbefale et par. <3

   Slet
 2. Jeg elsker overalls og skal også have mig et par selv. Synes at de klæder dig godt og billederne er virkelig gode af dig.<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, tusind tak, skal du have - det er jeg virkelig glad, for at du synes. <3 Jeg kan som sagt, kun anbefale at få købt et par, de virkelig fede (efter min mening), og oven i købet også ret behagelige at have på. :-)

   Slet
 3. Virkelig gode billeder!! Og så klæder de overalls dig bare smadder godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, sikke en sød kommentar - tusind tak, det er jeg virkelig glad for at du synes. <3

   Slet
 4. Ville vildt gerne have et par :O ;)
  http://emiliexnicoline.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, det kan jeg sørme godt forstå - som jeg har sagt et par gange nu, så kan jeg kun klart anbefale dem. ;-)
   Mange tak, for din kommentar!

   Slet