Hej alle sammen. <3
Der var en af jer, der spurgte mig for nylig, om jeg ikke
kunne tænke mig at bage en kage og så dele opskriften med jer her på bloggen -
og det ville jeg naturligvis gerne.
Så jeg fik her i weekenden bagt denne gulerodskage, som jeg
tit bager, f.eks hvis jeg skal have kage
med til klassen, og folk plejer at være ret vild med den. Så jeg håber, at det
også er lige noget for jer. :-)
Men ja, opskriften vil komme til at stå lige neden under
her:
GULERODSKAGE MED GLASUR
Det skal du bruge:
150 g – Brun farin.
1½ dl – Majsolie.
2 stk – Æg.
150 g – Hvedemel.
½ spsk - Stødt kanel.
1 tsk – Bagepulver.
½ tsk – Natron.
175 g – Groftrevne gulerødder.
Sådan gør du:
1. Pisk brun farin sammen med olien. Tilsæt æggene et ad
gangen. Pisk til blandingen er lys og cremet. Bland mel sammen med kanel,
bagepulver og natron, og rør det i dejen sammen med de revne gulerødder.
2. Fyld dejen i en aflang form med bagepapir (ca. 2 liters
form) og bag kagen ved 175 grader i ca. 50 minutter – prøv med en kødnål eller
en strikkepind, om kagen har fået nok, hvis den slipper nemt, er kagen bagt.
Tag kagen ud og lad den afkøle.
3. Pynt kagen med glasur lavet af
flormelis og lidt vand – og drys eventuelt med hjerter, krymmel eller
sukkerkugler.
Det kunne jeg måske godt :) Hvor lang tid kan den holde sig?
SvarSlet- Snomme.blogspot.dk
Det lyder da dejligt :-D Uhh, den kan faktisk holde sig i et godt stykke tid - Jeg kan ikke give præcis hvor mange dage den kan holde sig, men et godt stykke tid ;-)
Slet