15.2.16

Copenhagen Fashion Week Street Style.


Endnu engang er det lidt tid siden jeg har fået lavet et indlæg, men i mellemtiden, hvor jeg har været væk, har der, som I alle godt ved, i forrige uge været Københavns  Fashion Week, hvor man kunne se en masse lækre shows med trends for efterårssæsonen 2016.
Selv bor jeg jo ikke i København, så jeg har fulgt med på diverse net sider, og instagrammer for at holde mig opdateret om, hvad der sker i CPHFW. Noget, som I ved, jeg altid finder spændende og inspirerende at kigge på, er street styles – hvad har de indbudte gæster til diverse catwalks valgt at klæde sig i. Så får man også en antydning af, hvad ”fashion hovederne” gør lige i øjeblikket. Jeg har fundet lidt forskellige billeder frem og lavet over stående collage.
Lige i øjeblikket er New York Fashion Week godt i gang, og det er bestemt også en god grund til at tjekke mobilen lidt ofte for at se, hvad der sker! Jeg vil sikkert hen af vejen også opdatere, hvad catwalksne lægger specielt fokus på i de kommende sæsoner.

Hvad synes I om de forskellige street style outfits?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Again I have been away from the blog for a while and meanwhile Copenhagen Fashion Week has taken place. I always take a great interest in the newest trends which appear during this week, both on the catwalks and in the streets. Unfortunately I don’t live in Copenhagen, so I have followed the events in the media. Street style always captures the latest trends perfectly, and I have therefore made the above collage from CPHFW to show you street style in our capital right now.

5 kommentarer:

 1. Gorgeous outfits. I love street style and you made an amazing collage:)
  xxM
  sunstreetbymonica.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Disse billeder indeholder simpelhen så meget inspiration.
  Tak Søde Sine :*
  Jeg håber du får en god uge. Du er måske en af de heldige, som har vinterferie nu ?
  Xx Blue Ducklings
  Http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
 3. Such a cool collage, Sine :)

  Raashi
  raashiagarwal.blogspot.com.au

  SvarSlet
 4. great post! i love FW<3
  http://justbasicstyle.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig godt ud ;)
  Streetstyle er altid god inspiration.

  http://www.bysterup.dk

  SvarSlet