18.11.15

Easy tips to organize your wardrobe.


Væk med alt sommertøjet og frem med de store striktrøjer – sådan står det på i min garderobe i øjeblikket! Men for mit vedkommende er det ikke bare med at smække tøj op på tøjstativet, primært fordi der ikke er nok plads. Men i dag har jeg et par små og hurtige fif til, hvordan jeg holder styr i garderoben.
Altså først og fremmest er alt i mit skab lagt efter, hvad der er t-shirts, sweatshirts, bukser and you name it. ;-) På mit stativ er det lettest at overskue for mig, at det er i farve orden – da jeg jo ved, hvilke trøjer jeg har i de forskellige farver.
Hvis I står i et problem som jeg, med for lidt plads i enten skabet eller på tøjstativet, har jeg netop fiffet, som har reddet mig! Jeg har, som I kan se på overstående billeder, købt en kæde, som jeg har sat op med en krog i loftet – her kan man hænge tøj på bøjler, og der er plads til masser. Man kan enten gøre det helt enkelt med en hvid kæde eller købe en mere rå kæde, så det bliver mere retro. Der er masser af muligheder, men i hvert fald et fif, som redder mig.
Skoene skal jo også til at skiftes ud med støvler. Her har jeg købt kasser i karton, der passer i skostørrelse. De er super smarte, hvis man ikke ønsker eller har mulighed for at have skoene stående fremme. Kasserne kan jo bare stilles under sengen eller lignede.
Et par super lette og hurtige fif til jer i dag, som jeg bestemt håber, I kunne bruge til lidt.

Hvad synes I om kæde ideen? 

8 kommentarer:

 1. Oooh, love this idea with the chain for hanging clothes! I definitely know the problem of not having enough space in my wardrobe so I will definitely look into trying this :)
  Christina ♥ https://caliope.name

  SvarSlet
 2. Ej hvor smart! Og det ser jo egentlig ret cool ud ;)
  - Hav en god dag søde <3

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 3. Genial idé! Vi skal snart flytte, og jeg får derfor et mindre værelse, det kunne helt klart være noget jeg gjorde som en fin detalje :)

  www.emma-kirstine.dk

  SvarSlet
 4. I love the ideal. Sikke en smart og kreativ måde. :)
  Xx Blue Ducklings
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
 5. very useful and handy tips. love the ideas.
  New Post on my blog, do drop by soon ,<3
  ✿thefashionflite
  ✿twitter
  ✿Bloglovin
  ✿FaceBook

  SvarSlet
 6. Super fed ide er helt vild med dem.
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet
 7. Det ser super fint ud. Hav en god weekend Sine (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet