24.11.15

Dress like the Christmas tree.


 I weekenden vågnede jeg op til sådan et fint lag sne i haven, og af en eller anden årsag fik det mig virkelig i julestemning. Før vi ser os om, er det jul - godt og vel en uge til, at det er tid til kalender, pebernødder, nisser, gaver, juletræ and you name it. Faktisk om præcis en måned er det juleaften - personligt glæder jeg mig så meget! Jeg skal ha’ lavet en masse jule (hygge) indlæg her på bloggen, og jeg tænkte, at jeg allerede nu vil tyvstarte lidt med et indlæg. ;-)
Klæd dig som juletræet (inden det er blevet pyntet, altså) lyder måske lidt underligt? Men faktisk er denne juletræ/flaskegrønne farve en af vinterens trends. Jeg har endnu ikke selv noget grønt tøj, men kunne bestemt godt tænke mig en eller flere ting. Fløjs toppen kunne jeg virkelig godt tænke mig fra overstående collage, hvor jeg bl.a. også har fundet både trøjer, kjoler, accessories og andet frem som eksempler.

Men hvad synes I om grønt tøj, er det noget for jer? Og hvis I har nogle jule indlæg ideer, er I naturligvis mere end vedkomne til at skrive dem nede i kommentaren.

7 kommentarer:

 1. God ide til et post - super gennemført. Jeg er også ret vild med den grønne farve, dog ejer jeg ikke noget i farven :-)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. love the idea of ur post sweety
  http://dressedwithimen.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Fed collage! Elsker den grønne farve, og den passer perfekt ind i årstiden :)

  www.emma-kirstine.dk

  SvarSlet
 4. Sikke nogle fine ting og super flot collage :-)

  SvarSlet
 5. Jeg synes det er en super flot collage! Virkelig kreativ :) Jeg har lige selv købt en grøn sweater og jeg tænkte også automatik juletræ ;)

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
 6. Elsker den måde du har lavet collagen på! Jeg er faktisk ret vild med grønt tøj, så jeg skal helt klart have gemt nogle links nu (:
  Håber at du har en god dag, Sine!

  Knus Sofie

  SvarSlet
 7. Wauw en fed collage! Er normalt bare mest til sort og hvidt haha, men synes bestemt der er nogen af de items der er super lækre - især de sneakers og blondebh'en ;) Hav en dejlig dag søde!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet