En
lidt større snack, jeg er blevet rigtig glad for at spise, når jeg er kommet
hjem fra skole, er en af disse to lækre sandwichs, I ser på overstående
billede, inspireret af Joe and the Juice’s sandwichs. I dag var jeg først
hjemme omkring 15:30, fordi jeg lige skulle noget efter skole – og derfor var
jeg blevet en smule sulten, da vi spiser mad omkring kl. 10-11 på skolen. Så
jeg fik lyst til at lave dem i dag og tænkte derfor, at jeg skulle tage
billeder og dele med jer – desværre var det blevet ret mørkt udenfor, inden jeg
fik dem lavet og fotograferet, så jeg måtte bruge noget ”falsk lys”, og
billederne blev derfor en smule gule i det, undskylder men sådan er det
desværre for os bloggere her om vinteren. :P
Nåh
men sandwichene indeholder lidt forskelligt, se/læs med her.
Hvis
vi tager den mindste først:
Man skal bruge:
Groft
brød (jeg brugte i dette tilfælde noget fra Pågen)
Grøn
pesto.
Parmaskine.
Mozzarella.
Toastjern,
så du kan ”mase” brødet sammen og få det sprødt - jeg brugte dog også risteren
for den ekstra sprøde skorpe.
Sådan gør man:
Allerførst
tænder du toastjernet. Derefter skærer man sit brød i to halve, og ”maser” dem
via. toastjernet i omkring 4 min, hold dog øje med, at de ikke bliver brændte.
Imens de varmer, så finder man grøn pesto, parmaskine og mozzarellaen frem. Når
brødet er færdig i toastjernet, og hvis man ikke føler, at det sprødt nok, så
kan man lige putte det en tur på risteren og vende det, så det får på begge
sider. Når brødet er færdigt, tager du din pesto og smører på både bunden og
den øvre del. Efter det skærer du tynde skiver af mozzarellaen og putter på
sammen med parmaskinen og tilføjer evt. salt og peber. And viola you’re done.
Hvis
vi tager den anden (store).
Skal man bruge:
Groft
brød (jeg brugte i dette tilfælde noget fra Pågen)
Grøn
pesto.
Mozzarella.
Avokado.
Tomat.
Toastjern, så du kan ”mase” brødet sammen og
få det sprødt, jeg brugte dog også risteren
for den ekstra sprøde skorpe.
Sådan gør man:
Allerførst
tænder du toastjernet. Derefter
skærer man sit brød i to halve, og ”maser” dem via. toastjernet i omkring 4 min, hold dog øje med at de ikke
bliver brændte. Imens de varmer så finder man grøn
pesto, mozzarella, avokado og tomat frem. Når brødet er færdig i toastjernet, og hvis man ikke føler, at det er sprødt nok, så kan man lige putte det en
tur på risteren og vende
dem, så de får på
begge side. Når de er færdige,
tager du din pesto og smører på både bunden og den øvre del.
Efter det skærer du tynde skiver
af mozzarellaen, samt tomaten som man skærer i skiver som mozzarellaen, og
avokadoen valgte jeg at skære i tynde både. Efter det putter man alt sammen på og tilføjer evt. salt og peber. And there you go, done.
Hvis
man ikke lige står og har noget grøn pesto, kan man vælge at smøre noget
ketchup på i stedet for, giver også en god smag. Noget andet jeg også har
overvejet er, at hvis man vil prøve noget andet kød, i den ene – kunne man i
stedet tilføje laks, i hvert fald noget jeg skal prøve snarest. ;-)
Hvordan synes I opskrifterne lyder,
kunne I finde på at lave dem?
Wow! Tak for opskriften. Skal helt klart prøve det. :-)
SvarSletbenyasuwan.blogspot.dk
Det lyder bare super lækkert! Får lyst til at prøve begge med det samme ;)
SvarSletIh, det lyder og ser super lækkert ud!
SvarSletwww.frederikkes.com