25.10.14

Favourites right now.


Lige for tiden har jeg en del beauty favoritter, en del som jeg ikke har vist før, men som jeg er blevet super glad for, og som jeg tænkte, I skulle se i dag!
Parfumen købte min mor med hjem til mig, da hun var i England, her i starten af måneden – super lækker frisk sød duft, som jeg har brugt lige siden.
Staymatte foundation købte hun også med hjem til mig, og den er jeg helt vild med, bruger den hver dag, hvis jeg har nogle røde områder, som min concealer ikke kan dække – elsker elsker den! Et mega plus er klart, at den passer perfekt i hudfarven.
Både den hvide eyeliner og concealer har jeg købt her for nylig i Tyskland, super billige begge to - koster ikke mere end 30 kr til sammen, men er virkelig gode og bruges begge i min daglige make-up rutine.
Nilens jord mascara er uden tvivl min favorit mascara af dem, jeg har haft – den skiller vipperne godt af og giver min favorit længde på vipperne, in love haha!
Garnier cleansing water har været en favorit i længere tid. Jeg købte en, da jeg var i London i sommerferien, som allerede er brugt op - men har selvfølgelig back-up og kan ikke leve uden den i hverdagen.
Aussie hårkuren, super lækker! Den bruger jeg dog ikke hver dag, men er simpelt hen så glad for den, når jeg har brugt den. Mit hår bliver så lækkert blødt og let at rede ud, hvilket jeg elsker. ;-)

Hvad har I af favoritter lige i øjeblikket?

1 kommentar:

  1. Det ser ud til at være nogle lækre produkter, du der har valgt som månedens favoritter! Jeg kender dem godt nok ikke selv, men ville ikke have spor imod at prøve dem ... specielt parfumen!! ;)

    SvarSlet