4.7.14

Lips love Labello.
Som I alle sikkert efterhånden godt ved, har jeg et svagt punkt for læbepomader, med farve i helst - så da jeg i dag var et smut i Tyskland, kunne jeg ikke lade være med at købe de her to fruity shine labello’er til min samling. Jeg har så efterhånden fået 5 læbepomader fra Labello, som I kan se på billederne over – så er det: Lip butter with Raspberry rose – Lip butter with vanilla & macadamia -  Vitamin shake with cranberry & raspberry – og selvfølgelig de to nye, fruity shine with watermelon og fruity shine with cherry!
Men jeg tænkte nu, hvor jeg havde fået de nye her i dag, at jeg vil fortælle om mit førstehåndsindtryk, hvor jeg fortæller om farven, fugtigheden o.s.v. – så det er faktisk lidt ligesom et review, som jeg har hørt, I gerne vil læse lidt mere af. ;-)
Så jeg vil først snakke lidt om dem sådan hver for sig, og bagefter de ting, de har tilfælles og forskelle.

Fruity shine – watermelon: Super god og fugtiggørende – når den kommer på læberne, vil jeg sige, at den er en lys-rosa, og så har den en smule shine, dog slet ikke noget, man tænker videre over! Dens farve gør mine læber en smule lysere røde, end de er i forvejen - klart en your lips but better colour – med det mener jeg, at den er lidt som ens egne læber, men den gør dem bare lidt mere lyserøde. Duften af den er virkelig agurke-agtig, hvilket jeg ikke er så sikker på, jeg kan lide – for havde regnet med, at den var mere sød i det. Men den fugter supert. <3
Fruity shine – cherry: Den minder en del om den anden, den er også super fugtiggørende – dog er dens farve lidt anderledes. Når den kommer på ens læber, vil jeg sige, at den er en dyb-rosa, den minder mig måske en smule om Baby Lips’es Cherry Me, dog er den her bare en smule lysere. Labelloen her, vil jeg sige har en smule mere shine, end den anden med watermelon – men stadigvæk ikke noget der bliver for meget. Den gør mine læber mere dybrøde, hvilket jeg faktisk er ret vild med for tiden – så det er et plus. ;-) Dens duft, er super god – dufter rigtigt af kirsebær, hvilket jeg er heeelt viild med, haha. Jeg vil sige, at den fugter lige så supert som den anden, hvilket er så dejligt. <3
Samlet oversigt over dem begge: Som I kan høre, minder de meget om hinanden – begge med frugt duft, den ene lidt bedre end den anden, begge med lidt shine, den ene lidt mere end den anden, begge your lips but better colour og begge to rigtig fugtiggørende! Så jeg kan klart sige, at jeg er super glad for dem begge, men jeg tror, at min indtil videre favorit er den med cherry, men den anden er bestemt også god. Kan bestemt anbefale dem begge. ;-)

Labello er klart et af mine favorit læbepomade-mærker, da de fugter virkelig godt – Skal helt sikkert have nogle flere ud i fremtiden. Jeg håber, at I synes om det her review/førstehåndsindtryk.

Har I nogle Labello produkter? Hvis ja, hvilke? 

3 kommentarer:

 1. Lækkert med en beskrivelse af de forskellige læbepomader :-) Vil stærkt overveje selv at købe dem - vil dog helst have nogen uden alt for meget farve.

  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine! Ejer faktisk ikke noget fra Labello - så vidt jeg ved - men det kunne da være at det skulle prøves :)
  - Skønt indlæg søde Sine! <3

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Smadder flotte billeder!! :)

  Labello læbepomader er bare lækre!

  SvarSlet