17.6.14

5 summer must haves, for your face.


Sommeren er her, og jeg tænkte derfor, at det var på tide at dele mine fem must haves til ansigt/hoved her til sommer.
Om sommeren vil jeg gerne beskytte min hud så meget som muligt, da den rigtig nemt bliver rød pga. solen – men jeg vil stadig gerne kunne gøre noget ud af den, altså med make-up o.s.v. Så en af mine go to produkter om sommeren (men kan dog stadig bruges året rundt), er denne her foundation fra Rimmel London. Nu tænker I måske, hvorfor lige præcis den er så speciel, men den har det store plus, at den har SPF 18 i, hvilket beskytter mod solen. Og oven i det, så er den ikke for meget dækkende her til sommer, da det hurtigt kan blive for meget med foundation om sommeren!
Som jeg jo lige nævnte, så er min hud rigtig sart mod solen, bl.a. fordi jeg er så lys – så derfor har jeg brug for en rigtig stærk sol cream med høj SPF - et af mine største must er derfor en solcream (for hvem gider gå rundt og ligne en tomat xD). Nu når vi er i den ”kategori” med beskyttelse mod solen, så er en læbepomade med SPF også rigtig god at have, da ens læber tager lige så meget skade af solen som ens hud! Der findes flere forskellige læbepomader med SPF i, bl.a. nogle baby lips og den her gule EOS, som jeg har, og jeg altid bruger i sommerperioden. ;-)
Om sommeren er det altid godt at have et par solbriller, så man kan se, hvad man går og laver, haha – selv bruger jeg solbriller, når jeg skal ned i byen, være ude i haven eller lignende, men ikke så meget hvis jeg prøver at få lidt sol, da jeg er bange for, at der kommer en kant, haha. xD
Sidst men ikke mindst, også noget til håret. Om sommeren vil nogle gerne have et
beach look, så det ligner, man lige er kommet fra stranden, og derfor er det altid godt at have en saltvands spray – med sådan en her ser det ud som om, man lige er kommet op af vandet fra stranden, hvilket ser super lækkert ud.
Det var så mine fem go to produkter her til sommer – jeg håber, at I kunne få lidt inspiration. <3

Har I et sommer must have? Hvis ja hvad?

6 kommentarer:

 1. Skønt indlæg! Mit største sommer musthave er nok et par lækre solbriller eller en fed sommerhat!

  knus <3
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, skal du have Frederikke - det er jeg glad for at du synes. <3
   Uhh ja, en sommerhat er også altid godt, bruger personligt også selv meget min buckethat her til sommer - men rigtig gode must haves du også har dig!;-)

   Slet
 2. Jeg har selv den saltvandsspray fra Tony&guy, og jeg ELSKER den! Det giver altså bare et super lækkert look :-D

  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig med dig - den er super lækker! Især synes jeg, at hvis man har sovet med fletninger i om natten, og så tager dem ud om morgenen sådan så man har krøller/bølger - og man så bruger saltvandspayen, så giver det et helt specielt flot look. ;-)
   Dejligt at høre at du også bruger sådan en saltvandsspray - Mange tak for din kommentar. <3

   Slet
 3. Rigtig godt indlæg! :) Jeg har aldrig selv prøvet saltvandsspray, det er da vist på tide!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej tusind tak, skal du have. <3
   Jamen, så kan jeg da ihvertfald klart anbefale dig, at prøve en! Jeg vil personligt selv, anbefale den jeg har, da jeg synes den er rigtig god - men der findes selvfølgelig også rigtig mange andre lækre og gode der ude. ;-)

   Slet