4.5.14

Sine’s Fashion Tips #5 – Bucket hats and caps.


Sine’s Fashion Tips #5 – Bucket hats and caps.

Jeg synes efterhånden, at det er ved at være et lille stykke tid siden, jeg sidst har lavet et Sine’s Fashion tip til jer, så jeg besluttede mig for, at det skulle være dagens indlæg, og så med noget lidt andet end jeg plejer.
Jeg har nemlig valgt at fokusere på hatte. For lige for tiden kører der en mode med de såkaldte bøllehatte og kasketter, der skal sidde omvendt på, personligt synes jeg, at det er en ret fed mode, og jeg har faktisk selv en bucket hat, men jeg ved dog ikke helt, om jeg synes, at jeg er typen til sådan en bucket hat. En cap har jeg dog ikke fået mig endnu, men jeg tror faktisk, at jeg vil skaffe mig en, da jeg virkelig synes, det kan se så fedt ud, både til et street outfit eller casual - faktisk også et sødt sommer outfit kunne det se pænt ud til. Dog er jeg en smule i tvivl, om det vil være pænt til mit pandehår? Hvad tror I?
Som I kan se på collagen over, er der flere kendte, der benytter sig af trenden med de her lidt mere streete hatte – Bl.a. er der flere outfits, hvor Rihanna bærer en bucket hat – Caps looket er der flere kendte, der kører, men især ved jeg, at Cara Delevingne tit bærer en cap!
Jeg er måske en smule i tvivl, om trenden vil holde ret længe, men efter min mening synes jeg klart, at den skal holde, for det er en smule anderledes og kan virkelig pifte ens outfit op – Og så er det også super smart med de her hatte, der skygger lidt for solen til sommer. ;-)


Hvad synes I om moden med bucket hat og cap? Hvad vil I helst bære af de her to ting?

6 kommentarer:

 1. Fedt indlæg! :-) Jeg kunne godt finde på at bruge en bucket hat til sommer ... men jeg tror ikke lige en cap er mig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, skal du have!<3 Ja, bucket hats er virkelig også fede her til sommer - men det dejligt at høre at du kunne finde på at hoppe med på trenden med bucket hat, men helt fair at caps ikke lige er så meget dig. :-)

   Slet
 2. Sjovt indlæg, men må sige at jeg hverken er til bucket hatte eller caps. Buckethatte er noget så grimme og en cap klæder slet ikke mit ansigt. Den trend må gerne forsvinde lige så hurtigt som den er kommet, tak!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Fair, det jo ikke alle trendens man kan lide. ;-)
   Men tusind tak for din kommentar. <3

   Slet
 3. Hej. Super fin blog du har,kig forbi min hvis du får lyst :)
  - Line
  //www.Linebiine.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej tusind tak, skal du have - jeg tager lige et smut forbi din blog. <3

   Slet