31.5.14

My 11 favourite daily make-up products.Jeg tænkte over her for nylig, at jeg faktisk aldrig har fået vist jer mine yndlings hverdags make-up produkter i et samlet indlæg – jeg har ofte vist dem hver fra sig f.eks.  i månedens favoritter. Så jeg tænkte, at jeg i denne måned vil vise jeg mine 11 yndlings hverdags produkter (som sagt) i stedet for at vise min favoritter fra måneden. ;-) Disse produkter vil jeg dog lige sige, at jeg ikke bruger hver evig eneste dag, det er f.eks. ikke altid jeg tager foundation, øjenskygge o.s.v. på.

Som I kan se, er jeg ret vild med Rimmel London, derfra har jeg alle mine ”dækkendeprodukter, altså det vil sige foundation, concealer og pudder. Jeg synes, de tre produkter er super gode, fordi de dækker lige tilpas til min smag – ikke overdrevet meget, men stadig så man lige kan se en smule igennem, da jeg er ret vild med looket ”no-make-up make-up:-)
Det til kinderne er fra forskellige mærker, altså min blush, bronzer og highlighter. Nok en af mine største must er min elskede blush fra MAC, som I nok efterhånden godt ved, er jeg et blush menneske og kan ikke gå ud for en dør uden det på, hehe. Og så elsker jeg generelt bare mærket MAC, og skal helt klart have mere, når jeg kommer til Island.
Så er der mine børster, som jeg stadig væk ikke har fået skiftet ud, haha – men de er nu også rigtig gode, især elsker jeg øjenskygge børsten fra The Body Shop, som jeg fik med i deres julekalender.
Så er der de to ting til øjnene, altså øjenskygge pallette og øjenvippebukkeren. Begge synes jeg ”frisker” mine øjne dejligt op, men især er øjenvippebukkeren et super hurtigt ”opfrisk”, hvis man kan sige det, super god. ;-D
Til sidst men ikke mindst min dejlige Babylips – I ved, mig og læbepomader med lidt farve i, der er ikke noget bedre match, haha. Jeg elsker dens farve, og ja den er bare fantastisk.

Når men det var så lige hurtigt en beskrivelse af mine yndlings produkter, og jeg kan som altid anbefale det hele!<3

Hvad er jeres yndlings make-up produkt?

4 kommentarer:

 1. MAC blushen er bare sååå fin!
  Personligt elsker jeg Rimmel London Scandaleyes Mascara ;)

  knus <3
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Concealeren er virkelig god! Min veninde har den og har fået lov og låne den et par gange. Bliver nok snart nødt til at købe mig en selv. Udover det er min Max Factor vandfaste False Lash Effect en fantastisk mascara og makeup børster fra M Cosmetics!

  http://industrialbarbie.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Jeg bruger også Concealeren fra Rimmel - og kan ikke leve uden ;-) Jeg har for nylig købt Match Perfection foundation fra Rimmel og synes, den er virkelig god :-)
  Og Rimmel koster jo ikke en formue. Jeg bestilte min foundation fra ASOS, hvor den er billigere, end hvis man køber den i en butik som fx Matas.

  SvarSlet
 4. Er også heelt vild med Baby Lips!

  Knuzz
  juliejakobsen.blogspot.dk

  SvarSlet