5.4.14

Ebay tip #1.


Her til aften har jeg kedet mig en smule og fik så derfor lyst til at kigge lidt rundt på Ebay, det endte med at jeg fandt nogle ret lækre ting, til de billigste priser, som jo altid er godt, haha – Men jeg tænkte så derfor at  jeg vil dele mine fund med jer!
Som I kan se har jeg både lidt tøj, make-up og ting til værelset.

Trøjerne– er jeg helt vilde med, da de alle sammen er med print, hvilket jeg jo elsker! Cupcake sweatshirten synes jeg er mega fed, fordi den er sådan lidt anderledes og så elsker jeg at den har masser af farver – og så hvis resten af ens sæt er mørkt, ser det bare  super godt ud, synes jeg – den kunne jeg helt klart godt finde på at købe i fremtiden ;-)

Make-upen – her har jeg valgt sådan lidt blandet som I kan se, faktisk ikke så meget make-up, men mere accessories til make-up. Real Techniques børsterne, bliver jeg altså snart nødt til at købe, for jeg bliver ved med at kigge på dem og snakke om dem i nogle af mine indlægs – og nu fandt jeg dem så til den billigste pris, godt nok tror jeg ikke at de er ægte, men ihvertfald skal jeg have købt mig et sæt Real Techniques.

Værelse-tingene – man kan næsten altid finde et eller andet til værelset, som man godt kunne tænke sig, synes jeg, og jeg fandt så de her lidt forskellig ting.  Træ hånden, er jeg så vild med, for man kan faktisk bruge den til flere ting, b.la som pynt og smykke-træ. Jeg tror at den kommer til at stå på min kommende ønskeseddel.

Jeg vil helt klart, købe nogle af tingene i fremtiden.
Hvad synes I om tingene? Og har I handlet på Ebay før?

8 kommentarer:

 1. Jeg er ret hooked på "last clean t-shirt" T-shirten og Hay hånden. Dem kunne jeg helt sikkert gode være fristet til at klikke hjem!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, kan jeg virkelig godt forstå - er helt enig med dig. ;-) Jeg tror altså også at jeg bliver nød til at eje de to ting, på et eller andet tidspunkt, haha!<3

   Slet
 2. Lækre items! Er faktisk begyndt at shoppe meget på Ebay, og den træ-hånd skal helt sikkert snart herhjem ;)

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, søde Frederikke. <3
   Uhh, kunne det så være at jeg lige kunne spørge dig om noget? For jeg er ret i tvivl med tolden, men har du nogensinde fået told på noget af det du har købt? :-) For har længe overvejet at købe der, og regner bestemt også med at prøve det snart!

   Slet
 3. Rigtig godt indlæg med lækre ting! :)

  Har aldrig selv prøvet at shoppe på Ebay - endnu ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, tusind tak - det er jeg virkelig glad for at du synes!<3

   Det har jeg faktisk heller aldrig, men regner som sagt meget snart med at prøve det, hehe. ;-)

   Slet
 4. Super lækre items :-) Elsker eBay og man kan virkelig få nogen fine sager derinde <3
  Jeg handler der tit!

  Kig gerne forbi -
  Knus Mia <3
  www.blogaboutmia.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, skal du have. <3 Ja er helt enig med dig - de har så mange forskellige fine ting. :-)
   Ej, hvor fedt - jeg har som sagt faktisk aldrig prøvet at handle der inde, men skal helt klart få prøvet det!

   Slet