12.1.16

Desk decor.


Så har jeg endnu en collage til jer. Som I nok godt kan fornemme, er det collager, jeg kører i øjeblikket på bloggen – grundet det grålige vejr, der ikke egner sig til udendørs fotografering, samt at jeg desværre har været syg en lille ugestid.
Denne gang er vi ovre i indretning, som jeg tænkte skilte sig lidt ud i forhold til, hvad jeg har lavet på det sidste.
 Jeg fik i julegave et par indretningsting bl.a. nogle kaktusser af min dejlige veninde Julie. Som I ved, har jeg længe ønsket mig et nyt tøjstativ, det fik jeg også, samt en lækker lysestage fra HAY. Nogle af nævnte ting kan I se på det centrale billede i collagen, som er mit eget skrivebord. Det her indlæg handler nemlig om inspiration til ens skrivebordsområde, da det er noget (næsten) alle har. Jeg er personligt helt vild med de billeder, hvor folk har lavet et form for moodboard på deres væg, og jeg har faktisk lige præcis i dag lavet lidt nyt til mine 3 rammer som hænger over mit skrivebord, hvor et af billederne er moodboard idéen. Jeg er også faldet for en del af stolene, og jeg overvejer  kraftigt at bytte min ud!

Hvad synes I om inspirationen her? Og hvad er jeres yndlings ting ved jeres skrivebord?

14 kommentarer:

 1. This is such an inspiring post! I really enjoy it, I love spaces like these. Glad I came across your blog! Happy 2016! xx

  Ale | www.alemint.net

  SvarSlet
 2. Fede inspirations billeder! :-) <3

  SvarSlet
 3. Wow! This is such a cute board you've put together!
  -Morgs x
  http://justmorgs.blogspot.co.uk

  SvarSlet
 4. Du har helt ret -collager er bare en god løsning når det bare ikke rigtig er lyst (:
  Hvor er det en fin collage. Jeg er helt vild med det billede med den mørke baggrund og dit nye tøjstativ. Håber at du har en god dag Sine <3

  Knus Sofie
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Super flot collage - altid lækkert med inspiration :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 6. This is some serious desk decor inspiration! I find I'm drawn to the spaces that heavily feature prints/artwork on the wall above it - similar to all of your selections, perfect! :)

  Gabrielle | A Glass Of Ice
  x

  SvarSlet
 7. Lækker collage! Min yndlings ting ved mit skrivebord, er den kalender der ligger derpå, som holder overblik over hele mit liv. :)

  www.holathea.com

  SvarSlet
 8. Perfect desk decor <3

  http://venus-fleurs.blogspot.pt/

  SvarSlet
 9. Very Nice Inspiration! And Thanks for sharing! ^^

  Would you like to support each other by follow on GFC & G+?
  Please Let me know if you follow me and I’ll follow back!

  Love xx
  Official Seol ♥

  SvarSlet
 10. Virkelig rart med noget inspiration. Jeg er gået i gang med at rydde op på mit værelse, og hele området omkring mit skrivebord er bare SÅ rodet. Nu føler jeg mig lidt mere motiveret til at fortsætte oprydningen ;) De kaktusser du har stående på dit skrivebord er virkelig søde - jeg kunne så godt tænke mig nogle flere planter på mit værelse!

  Hav en god weekend!
  Mathilde | MATHILDE JULIE

  SvarSlet
 11. Jeg er vild med denne inspirations collage. Mit skrivebord kunne helt sikkert godt bruge en 'make-over'. Jeg har min Kähler vase stående på mit skrivebord, og den er jeg virkelig glad for (Y)
  Xx Blue Ducklings
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
 12. Dit skrivebord er SÅ flot! Er vild med detaljerne :-)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 13. Åh jeg er helt vild med dine inspirations billeder.
  jeg fik det mest lækre tæppe af min kærestes mor, og jeg er så vild med det. Sidder altid med det, så jeg tror det er min yndlngs ting. :D

  SvarSlet
 14. Utrolig inspirationsrige billeder!

  http://emma-kirstine.dk

  SvarSlet