17.12.15

Mythos Treats.

Produkterne er modtaget til test, men holdningerne er helt mine egne.

OSO opgaven er endelig vel overstået, og juleferien er lige om hjørnet! Super skønt!
Som en lille ”før julegave” modtog jeg for nylig en pakke fra billigvoks.dk.  Den indeholdt to produkter fra et nyt beauty brand, som de er begyndt at forhandle - det lækre græske mærke mythos.  Jeg har testet produkterne og har i dag en anmeldelse af en body butter samt en parfume til jer.

Generelt elsker jeg parfume og har også en pæn lille samling efterhånden. Denne parfume skiller sig lidt ud med dens lækre romantiske duft af vilde roser i eau de toilette form. Rosenduft forbinder jeg personligt med lidt ældre damer (hvilket bestemt ikke behøves at være en dårlig ting), men den her parfume har slet ikke dette strejf, men er derimod en dejlig frisk rosenduft  med en antydning af mandarin og sandeltræ – som jeg synes snildt kan bruges til både vinter og sommer.
Et kæmpe plus er, at man kun behøver få sprøjt med denne parfume (og jeg er altså ikke en, der sparer, når det gælder parfume, hehe). Dens falkon er minimalistisk og ikke mindst lækker at have stående fremme på mit ”parfume bord”. Jeg kunne bestemt godt tænke mig flere af de andre dufte fra serien!

Som I nok godt ved, døjer jeg her i vinterperioden med ret tør hud. Men da den her body butter er beriget med shea butter samt oliven- og mandelolie, har den efterladt min hud fugtet men ikke på denne sådan lidt klistrede måde. For den har en dejlig blød konsistens samtidig med, at den er lidt tyk, og den er bestemt let at smøre ud på kroppen og absorberes hurtigt. Samtidig har den en skøn duft, der virker ren og frisk!
Jeg kan klart anbefale lige at tjekke resten af billigvoks ‘s udvalg af mythos produkter.

Kender I til mythos produkterne?


6 kommentarer:

 1. Super flotte billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - er glad for, at du kan lide dem :-)

   Slet
 2. Det lyder som nogle rigtig lækre produkter! :)

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de bestemt også!
   - Mange tak for din kommentar, Agnes :-)

   Slet
 3. Such perfect photos! Just loved it! :)
  xoxo

  http://nuancesbyritadias.blogspot.pt/

  SvarSlet
  Svar
  1. Aww, thank you! So glad you liked my photos :-)

   Slet