27.10.15

Thread Etiquette bracelet.

Dette indlæg er i samarbejde med watchfelt.dk.

Som I ved, går jeg aldrig ud af huset uden mine accessories, da jeg føler, de giver et ekstra lækkert touch til ens outfit. Jeg har faktisk følt det seneste stykke tid, at jeg har manglet nogle nye armbånd på mit smykketræ – så jeg måtte jo på udkig efter nogle. Som I måske ved, hvis I følger ofte med her på bloggen, er jeg mest glad for sølv smykker, da det går bedst til mit ur.
Minsandten om jeg ikke var så heldig, at der i tirsdags lå en pakke fra watchfelt.dk i min postkasse med et lækkert armbånd fra mærket Thread Etiquette til mig, som opfyldte mine ønsker til et armbånd. Armbåndet er af sort organisk læder og har et flot sølv anker i rustfrit stål.

En vigtig ting (for mig), som er lækkert ved dette armbånd, er, at det passer til ethvert outfit, street, casualyou name it.  Det er, som du får det stylet. ;-) Som I kan se på overstående billeder, har jeg valgt at style armbådet på to forskellige måder. Den første er et ret enkelt look, bare med mit ur og en ring til. Og så har jeg valgt et lidt mere ”up stylet look” med flere forskellige smykker én gang. Faktisk overvejede jeg også, at man kunne have to af samme slags armbånd på, på én gang – jeg havde personligt set mig lidt lun på det her også.
Som I kan fornemme, er jeg super glad for armbåndet allerede nu, og jeg glæder mig bestemt til at bruge det meget mere i fremtiden! I vil selvfølgelig snarest se det ”i aktion” også (som del af et outfit).
I kan tjekke armbåndet ud her. Og watchfelt’s andre udvalg af Thread Etiquette armbånd, også. I kan også tage et smut forbi deres Instagram, hvor jeg personligt selv kan finde lækkert accessories inspiration.

Hvad synes I om armbåndet?

7 kommentarer:

 1. Beautiful bracelet:)
  Have a nice week!
  kisses

  http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Obsessed with this bracelet! I nominated you for the Liebster Award- I hope you participate!

  xoxo, Caroline | http://carolinevsworld.blogspot.com

  SvarSlet
 3. So beautiful bracelet! I think is great also for men! ^-^
  xoxo
  www.milleunrossetto.blogspot.it

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare fint!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 5. Super lækkert armbånd, som jeg da bestemt ikke ville have noget imod at eje ;)
  Og dine billeder er bare så flotte! Perfekt location :)

  SvarSlet
 6. Hej Sine.
  Jeg er super vild med dit armbånd, har altid haft en svaghed for armbånd som disse.
  Det klæder dig.

  Knus www.molangyeonin.blogspot.com

  SvarSlet