27.5.15

Second hand.
Genbrugs tøj! Egentlig har jeg altid syntes, det var fedt, når folk købte ting i genbrug - men den dille har aldrig rigtig været mig. Tanken om at du ikke ved, hvem der har brugt tøjet inden, har jeg ikke rigtig kunnet lide. Indtil for få måneder siden!
Jeg tog for lidt tid siden et smut i et par genbrugsforretninger vi har her i byen sammen med en veninde. Og først dér gik det op for mig, hvor mange billige men fede ting, du kan få. Lad mig tage et eksempel - i sidste uge var jeg med Sara, min veninde, ude på en rundkig i genbrugerne - hvor jeg faldt over den lækreste Lacoste strik, i utrolig fin stand, intet at se. I ser strikken på overstående billeder.  Genbrug er jo billige priser, men jeg havde aldrig troet, at jeg kun skulle komme af med  35 kr for den. WOW.
Jeg tænkte, at jeg vil bruge dette indlæg til at fortælle, at du finder virkelig dyre lækre ting i en genbrugsforretning, men til ingen penge. Ærligt er jeg stadig ny indenfor denne genbrugs verden og har kun et par ting fra en genbrug! Genbrug er begyndt at blive en dille igen – eftersom gamle trends er kommet op i tiden i år! Men husk det kræver tid, det er ikke sikkert, du finder noget første gang, du er inde, men kig altid ordentlig efter (der er rigtig mange forfærdelige ting også, haha).
Man skal også huske, at genbrug jo ikke kun er tøj, du finder virkelig også nogle super fede retro indretningsting. Personligt er jeg ikke helt gået i krig med denne verden endnu – men det vil jeg klart gøre snarest!

Handler I i genbrug? 

1 kommentar:

  1. Syntes det er fedt at høre andre gå i krig med at købe genbrugstøj og secondhandvarer, især når jeg selv gør det rigtig meget. Meget af mit yndlingstøj er ikke det jeg har købt dyrt i butikkerne, men fundet billigt i forskellige genbrugsbutikker og ikke har set nogen fra mit gymnasie have!

    http://industrialbarbie.blogspot.dk/

    SvarSlet