17.3.15

Giveaway + review Id hair dry shampoo – hair247.dk.


For en uges tid siden fik jeg en pakke med posten, som indeholdte den lækreste ting – for www.hair247.dk har nemlig været så dejlige at sponsere en ting, jeg ville anmelde til jer. Og ikke nok med det, så har I også muligheden for at vinde et produkt ligesom det, jeg har fået. Så læs med her for mere info.

Produktet, der er tale om, er fra hårprodukt-mærket ID hair, og det er en såkaldt dryshampoo, jeg har fået tilsendt, noget, som der har været super populært de senere år, og noget, som jeg personligt selv ikke kan undvære i mit skab. Hvis I ikke lige er helt med på, hvad sådan en dry shampoo her gør godt for, eller hvordan den bruges, så har jeg først og fremmest de overstående billeder, hvor jeg viser, hvordan jeg sprøjter den i.

Inden brug ryster jeg den et par gange, herefter sprøjter jeg produktet ind i min hovedbund, hvor det som regel har tilbøjeligheder til at blive fedtet. Herefter bruger man fingrene og masserer det hvide lag ind i håret, så det ender med at se frisk ud – Et tip er at få vasket hænder efter brug af dry shampoo, navnlig hvis man skulle være så uheldig at sætte en hånd på et par mørke bukser, så er det ikke let at få vasket af igen. Nå, men som I måske kan regne ud, så bruges dette produkt til at kunne holde håret frisk ind imellem almindelige hårvaske, men kan dog også bruges til at give en smule volumen til håret.

Min mening om dette produkt er uden tvivl positiv. Normalt bruger jeg batiste dry shampoo, som sprøjter en del hvidt fra sig. Tværtimod er denne her fra Id ret nem at styre mængden af, normalt bruger jeg 1-3 tryk til mit blonde hår. Selve dens hvide farve er ikke nær så hvid som batiste, hvilket tyder på at Id’s også kan være rigtig god til mørkt hår uden at det ser unaturligt ud. Holdbarheden er jeg virkelig imponeret over, jeg har brugt den hver dag i ugen – Og efter jeg er kommet hjem fra skole, ser mit hår stadig friskt ud, også selvom jeg har været ud i blæst. Jeg tror det skyldes dens forholdsvise matte look, men stadigt naturlige. Man ser inde på hair247’s hjemmeside, at den har fået hår-stylings produkt-prisen i 2013, hvilet bestemt er forståeligt.

Herunder er der nogle links til hair247s hjemmeside, som I meget gerne må tjekke ud!
Dryshampooen jeg snakker om.

Hvis I synes dette produkt lyder som noget for jer , kan I her vinde Id hair Elements Dry Shampoo: Voluminizing Dry Shampoo 150ml, til en værdi af 139,00 kr.
Det eneste krav I skal opfylde er:

- Man skal være 18+ eller have sine forældres tilladelse til at deltage.
- Man skal følge mig både via Google Friend Connect og Bloglovin. Hvis ikke der følges begge steder, bliver jeg desværre nød til at sige, at man ikke deltager i giveawayen. GFC knappen findes helt nede i bunden af bloggen, mens Bloglovin følge-knappen findes over i højre side.
- Og til sidst skal man skrive en kommentar med oplysning om sin e-mail – så jeg kan kontakte dig, hvis du skulle være den heldige vinder.

Vinderen bliver trukket d. 27 marts 2015  – ved random trækning på random.org.

Held og lykke til jer alle sammen som deltager og tusind tak!<3

18 kommentarer:

 1. Det ville være lækkert,med nogle gode produkter til håret,deltager.
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Deltager :)

  vh Mie Kristensen
  miekrumme(a)hotmail.com

  SvarSlet
 3. Den vil jeg rigtig gerne prøve :)
  Marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg har aldrig prøvet dryshampoo, men har hørt meget godt om det.

  billedorthe(at)gmail.com

  SvarSlet
 5. Deltager helt sikkert :)
  frederikke@hlaug.dk

  - www.frederikkes.com

  SvarSlet
 6. Ej hvor kunne lækkert, nu hvor jeg næsten er løbet tør for min egen, og pengepungen ligger i den lave ende pt :) jessicarandorff@gmail.com
  fvcking.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 7. Jeg er med begge steder.. Ville være super lækkert, og meget brugbart!! Det går liiiidt stærkt nogle gange.
  <3 Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 8. Deltager :)) / Frederikkeskovlarsen@gmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg følger begge steder og krydser fingre :)

  //Bobber
  Mrsspeechless (a) jubii.dk

  SvarSlet
 10. Lækker giveaway, jeg deltager selvfølgelig. :D
  E-mail: hacer-ceylan_16@hotmail.dk

  SvarSlet
 11. Jeg følger dig begge steder!
  Den ville være perfekt til sommer.. Det er jeg ikke i tvivl om! :)
  jyttemami@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Deltager med glæde :)

  offentliganna@gmail.com

  SvarSlet
 13. Jeg vil gerne deltage. ama(at)grafvika.dk

  SvarSlet
 14. Super skøn konkurrence :-) Håber du får en god dag :-) Følger dig selvfølgelig.
  mia.henriette75@gmail.com

  SvarSlet
 15. Jeg følger dig begge steder :-).

  Gode hilsner
  Åse Lejbølle / aaselejboelle@gmail.com

  SvarSlet