6.12.14

Hamburg with da gurls.


Godaften piger. <3 En sen opdatering herfra, jeg er lige kommet hjem fra Hamburg, efter at have været afsted hele dagen sammen med to dejlige veninder. Vi var dernede med en af mine veninders familie for at juleshoppe og for at se julebyen. Vi fik alle sammen købt lidt med hjem, som jeg selvfølgelig regner med at vise på et tidspunkt. Og som I ser på den samlede collage over, var deres juleby super fin sat op, og der var masser af mennesker, derfor synes jeg lige, I skulle have et par stemningsbilleder. Så alt i alt en super hyggelig dag og masser af sjov – Hamburg er en dejlig by.
Jeg vil smutte i seng nu, da jeg er helt bombet. Jeg vil se, om jeg snart kan få lavet et indlæg mere, men i denne her uge kommer bloggen højst sandsynligt til at stå en del på stand-by, da jeg skal lave projektopgave, så jeg har masser at se til. Så nu ved I, hvorfor der måske kan blive lidt stille her på bloggen i den kommende uge. ;-)

Hvad har I lavet i dag

4 kommentarer:

 1. Sikke nogen skønne billeder! Både lyder godt og ser virkelig hyggeligt ud :)

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Frederikke, det er jeg glad for at du synes! Det var det bestemt også, Hamburg er en dejlig by - det var især hyggeligt at være der her i jule-tiden og se hvordan de har sat det hele op, og selvfølgelig ekstra hyggeligt når det var med veninderne. ;-)

   Slet
 2. Så hyggelige billeder! Ville ønske at jeg kunne tage afsted i år. Glæder mig til at høre om dine køb. ;-)

  benyasuwan.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at du synes, tusind tak. <3 Købene regner jeg med måske kommer ind her efter jul, ellers så i starten af det nye år. ;-)

   Slet