18.12.14

Christmas favorits.


| Christmas tea – Netto | Candle Primark | Red heart soap (frosted cranberry) – green heart soap (glazed apple) – The body shop | Cranberry joy body butter – The body shop | Glazed apple shimmer lotion – The body shop | Nail polish – The body shop | Lipstick - Elizabeth Arden – matas |

Hej guurls. <3 Nøøj hvor har jeg bare savnet bloggen, 10 dage uden nogle indlæg på bloggen og slet ingen aktivitet, helt ærligt ikke godt nok fra min side – meen jeg har simpelhen haft så meget at tænke på med projektet, som jeg nævnte i mine tidligere indlæg, men endelig er det overstået, har fået fremlagt, fået karakter og det hele er færdigt. Ikke nok med det, så er det også juleferie i morgen, æhhm ja tak siger jeg bare, haha – og kun omkring en lille uge til juleaften, wauw tiden flyver – men her i julen har jeg så masser af tid til at blogge igen, så det er dejligt! 
Men nu hvor vi jo er så langt inde i julemåneden, så tænkte jeg at i dagens indlæg at samle nogle forskellige jule-favoritter, som jeg har brugt super meget her i december. Nogle af tingene er bl.a fra min dette års The Body Shop julekalender, som jeg jo har vist - de to sæber har jeg fået derfra, det er fra deres jule linje, og jeg elsker at lægge det ind i mellem mit tøj, så det kommer til at dufte dejlig julet (er jeg den eneste der gør det?). Cremerne bruger jeg hverdag  her i den kolde tid, men selvom jeg bruger cremer, så tørrer de fuldstændig ud og sprækker – Men den her Cranberry joy body butter købte jeg sidste år og bruger den sådan lidt hvor der trænger, elsker duften, og den fugter supert.  The Body Shops nye jule-duft med glazed apple er jeg også smadder forelsket i – jeg fik denne body-lotion i julekalderen, den har en smule glimmerstøv i sig, hvilket godt kan være bare en smule træls, men har alligevel brugt den super meget her i måneden, og den fugter ligeså fint som den anden.  De to røde sådan lidt make-up ting, er altid et fint twist når det er jul, og altid et must-have for mig i juletiden. De to sådan ikke rigtig beauty ting, er en lækker Jule te, som altid er god at sidde og hygge med her i den kolde tid, samt et lys – som er det nyeste jeg har fået, mener at jeg har nævnt det før – som dufter så overdrevet godt og minder mig rigtig meget om julen. ;-)  Alt sammen ting jeg kan anbefale, og købe som en julegave til sig selv, måske hvis du senere på sæsonen gerne ville have lidt julestemning tilbage – i hvert fald klart nogle favoritter!

Er der nogle ting, I bruger ekstra meget i jule måden?

2 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre favoritter! Jeg elsker også The Body Shops produkter :)

  Her i julemåneden bruger jeg masser af creme til hænderne og lip balm til læberne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. <3 Helt enig - The Body Shop, laver simpelhent de lækreste produkter, både ting som dufter godt og make-up som er super pænt. ;-)

   Det lyder da også rigtig lækkert - cremer og læbepomader er virkelig nødvendig her i de kolde-tider!

   Slet