21.11.14

What a wonderful week.


Heej gurls. <3 Det er efterhånden et par dage siden, jeg sidst har fået lavet et indlæg, men hele den her uge har jeg været i gang med noget, meget af ugen har jeg brugt på at være sammen med mine venner og har selvfølgelig også brugt tiden på skolen, lektier and you name it.
I dag efter skole var jeg bl.a. et smut over grænsen til Tyskland, med en af mine dejlige veninder, vi var nede på gågaden og shoppede lidt rundt og handlede også lidt dagligvarer bagefter. Jeg fik købt en smule, bl.a. nogle løse bukser, som jeg regner med at skulle bruge mest til dans, og så købte jeg også lidt kosmetik ting – men alt det regner jeg med, at I kommer til at se løbende. ;-)
I mandags var jeg sammen med en af mine andre gode veninder, vi hyggede med lidt slik og snak, inden vi skulle videre til dans.
Onsdag og tordags var jeg sammen med en af mine gutter (haha), som jeg rent faktisk har en youtube kanal med, som I hellere end gerne må tjekke ud lige her. Jeg filmede faktisk en vlog nede i Tyskland i dag, som forhåbentligt kommer op snarest på kanalen, så hvis I vil se nærmere på det og måske lidt mere til ham, ja, så tag et smut forbi.
Og sidst men ikke mindst i tirsdags, stod hele dagen på at lave problemregning i matematik. 
I morgen har vi skolelørdag, hvilket vil sige, at jeg skal om på min skole til sådan noget julemarked, hvor vores forældre også kan komme med. Det skal da nok blive okay hyggeligt – selvom det er det 10'ende år, jeg er med til det, haha!
Forresten så er alle overstående billeder fra i løbet af denne uge.

Hvad med jer har I lavet noget specielt i denne her uge?

2 kommentarer:

 1. Det lyder som om, du har haft en fantastisk uge :-D

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg helt bestemt - det håber jeg også du har. ;-) Tusind tak, for din kommentar Sanne. <3

   Slet