24.11.14

Hair hair hair.Måske er der nogle af jer, der før har overvejet - hvordan holder jeg mit hår, når det er så langt? Hvad bruger jeg af produkter? o.s.v. Jeg har valgt at tage min hår snak op i dag, med pleje og mine yndlings frisurer!
Generelt er jeg ikke så optaget af mit hår, så jeg bruger ikke rigtig de store produkter, og derfor var jeg også en smule i tvivl, om dette indlæg skulle tages op - men jeg besluttede som sagt at gøre det!
Normalt gør jeg ikke andet end at vaske mit hår med en ganske almindelig shampoo fra Aussie, det gør jeg mindst hver anden dag. Og hvis jeg føler for det ind imellem, bruger jeg en hår kur også fra Aussie. Normalt reder jeg bare ud med min Tangel Teezer, og føntørrer håret lidt efter badet. Jeg bruger Batiste næsten hver dag, for lige at få den ekstra friskhed i hovedbunden og for lidt volumen. Det er faktisk i al enkelhed min daglig rutine. Hvis jeg skal gør lidt ekstra ud af det, kan jeg lave fletninger og sove med dem natten over, og så putte lidt saltvands spray i næste morgen, så jeg har sådan beach krøller/bølger i håret.
Ellers kan I se, på overstående collage, nogle frisurer jeg er helt hooked på - nogle af dem har jeg ikke fået prøvet endnu, men de skal helt klart afprøves – jeg skal bare lige finde tiden til det, haha. ;-)
Jeg overvejede, om I evt. kunne tænke jer nogle tutorials på nogle hår opsætninger? Skriv endelig i kommentaren.

Hvilken frisure er jeres favorit?

2 kommentarer:

  1. Du har bare det smukkeste hår!! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ej tusind tak, skal du have - det er jeg glad for, at du synes. :-)

      Slet