4.10.14

Ask me answers – fashion, personal and a lot of other questions.


Hvordan vil du beskrive din stil? For det meste sort-hvid, dog kan en printet trøje godt bryde det sorte og hvide, altid sorte jeans – street-tumblr style.
Dit bedste råd når det gælder mode? Altid føle dig tilpas i det du går i - hvis du gerne ville følge moden, så find noget som stadigvæk klæder dig, og som passer til din figur, og tilsæt dit egent personlig touch på det. ;-)
3 musthaves i garderoben? Hvis vi snakker nu her til efteråret, må det være – tern, turtleneck, og en lækker bamse-agtig uldjakke.
Yndlings beklædningsgenstand? Hvis det generealt er tøj, så må det være trøjer, altså sweatshirts, t-shirts og lignede. Men hvis det er i min egen gaderobe, så er det nok en sweatshirt med bananer på, eller en t-shirt med en hund på, ej det ved jeg faktisk ikke helt, desværre.
Drømmekøb? Ved jeg faktisk ikke, har ikke noget specielt jeg går og ønsker at købe mig – så pas.
Hvad tar' du på, hvis du er sent på den og skal i skole? Jeg plejer som regel altid at lægge tøj frem om aftenen, så jeg ikke går i panik om morgenen. Men hvis jeg af en eller anden grund skulle have glemt det, så en t-shirt og er par jeans, som jeg plejer, haha!
Måske vise tre ting du fortryder du har købt? Jeg har gået og overvejet det her spørgsmål, og kan faktisk ikke komme i tanke om noget,  jeg fortryder jeg har købt – måske en blå trøje med røde prikker, som jeg har købt for mange år siden – ellers kan jeg ikke komme i tanke om noget.
Dit bedste råd når det gælder makeup? Æhhm lad vær med at starte med at gå med make-up for tidligt, jeg begyndte først omkring i slutningen af 7’ende tror jeg nok - og når du begynder så start måske med lidt concealer og så ”byg” mere på hen af vejen. Ellers så husk at finde din rigtige hudtone i din concealer og lignende.
3 musthaves i sminketasken? For mig vil det uden tvivl være – en concealer, blush og hmm noget til øjnene en mascara eller øjenskygge. ;-)
Tre makeup produkter du ikke kunne leve uden? Tror det må være en min prolongwear concelar fra MAC, en blush fra MAC i farven peach me og den sidste må være min dejlige Naked 2 pallette.
Hvad er det bedste ved at være blogger? Tror nok det må være at inspirere folk, at fortælle om det nye angående mode og lignende – og så selvfølgelig også ens dejlige følgere, uden dem havde det ikke været det samme jo.
Hvad har du af fremtidsdrømme omkring din blog? Mine fremtidsplaner indenfor blogging er klart at forsætte, så længe jeg har tid og lyst til det – ellers så selvfølgelig at opleve nogle ting med bloggen, ligesom da jeg var i Vi unge eller da jeg skulle have været i TV, som desværre ikke blev til noget – og ellers at få masser af dejlige læsere.
Hvordan finder du på dine indlæg? For det meste kigger jeg på andres blogs, for at få inspiration til at lave noget der minder om. Men ellers så kan jeg godt lide at kigge i magasiner, eller på magasiners hjemmesider – der kan man f.eks. se moden, eller kendtes make-up fifs, og derved få nogle ideer.
Vil du følge min blog - elsker din blog. Vil rigtig gerne tjekke den ud, og derefter følge den, hvis du skriver i en kommentar hvad den hedder så kan jeg tjekke den ud. ;-) Nurh tusind tak – hvor var det sødt sagt.
Er det rigtigt at du har været i Vi unge, mener jeg har set dig engang i bladet? Hehe jeps det er korrekt – det var for omkring et års tid siden, hvor Vi Unge havde sådan et teen-life blad (mener jeg det hedder, altså et speciel blad), fyld med krea. De søgte kreative blogger, og jeg var så enormt heldig at blive valgt ud med en halskæde jeg havde lavet, og skulle så til København og blev photo-shooted og interviewet – klart en oplevelse jeg aldrig ville glemme.
Hvordan vil du beskrive din personlighed - med tre ord? Æhm uhh, jeg er altid så dårlig til sådan at beskrive mig selv, hehe men prøver – skør, hjælpsom, tænkende.
Hvor gammel er du? 15 år – og fylder 16 d. 24 januar, det vil sige næste år først…
Det bedste i verden? Uden tvivl familie og venner – men blogging og mode betyder også rigtig meget for mig.
Bedste venner? Alle mine dejlige piger og drenge – de ved alle hvem de er!<3
Tre ting du ikke kunne leve uden? Familie, venner og bloggen uhh eller tøj/mode, hihi. Ellers hvis det var sådan fysiske ting, så min computer, mobil og tøjstativ.
Største drøm? Uhh det må nok være at få en dejlig fremtid med en fantastisk familie – ellers at min bloggning bliver ved, og at der kommer flere folk til – og at jeg har mulighed for at blive noget indenfor mode. Ih det er svært kun at finde en stor drøm, hihi!
Er du model? Nej det et jeg ikke – men mange tak for komplimentet <3
Hvorfor er du så lækker? Haha, åh jeg ved at det er en af mine veninde der har skrevet det her – du er for dejlig Julie. ;-D
Hvad laver dine forældre? Hvis det er arbejdsmæssigt, så er de begge lærere.
Yndlingsfag? Puuhaa, det ved jeg ikke lige – valgfag eller engelsk, måske?
Hvad er det bedste og det værste ved at gå i skole? Det bedste er klart folkene, altså ens venner, fællesskabet man har i ens klasse og sådan. Værste må nok være lektierne, prøver og lignende, men det hører jo med til skole, så det må man bare få overstået. ;-)
Hvad skal du næste år mht. skole/uddannelse osv.? Jeg regner med at tage 10’ende klasse – og så derefter videre på STX.
Hvad drømmer du om at blive? Klart noget inde for modeverdenen, selvom det godt kan være lidt svært at få et arbejde dér – men jeg ønsker at blive f.eks. stylist eller modeudvikler, et eller andet i den stil.
Hvordan siger man tysk på tysk? Haha nu er jeg ikke lige den bedste til tysk – men deutsch!
Hvilken sang er din yndlings for tiden? Har faktisk ikke en speciel sang, som kører på replay non stop  – hører for det meste bare Spotify’s top list.
Hvilken årstid synes du bedst om? Foråret, hvor der er lunt nok til at gå ud i en tynd jakke – ellers så er jeg også ret vild med solrige efterårsdage, hvor der er masser røde, orange farver på træerne, det er simpelthen så fint og hyggeligt, synes jeg.
Tusind tak for alle jeres gode, dejlige spørgsmål  - jeg håber at jeg fik svaret bredt nok på dem, ellers må I skrive nede i kommentaren, hvis der er noget I er i tvivl om eller lignende.

4 kommentarer:

 1. Det var rigtig spændende at læse dine svar!! Så lærer man dig jo bedre at kende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre at du kunne lide at læse dem, det betyder meget - tusind tak. ;-)

   Slet
 2. Jeg elsker at læse den her slags indlæg -de er så hyggelige!

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Er jeg rigtig glad for at høre - vil klart huske, at det var noget du kunne lide! Tusind tak for din kommentar. :-)

   Slet