9.7.14

Oriflame make-up #2.Nu har jeg endelig mit andet indlæg klar til jer - med de ting jeg fik sendt fra dejlige Oriflame.dk. De ting som I ser på billederne over, og som jeg vil snakke lidt om i dag, var de ting, som de sendte med oveni som en lille ekstra gave. Som jeg sagde i mit andet indlæg, ville jeg jo dele tingene op – så hvis I måske ikke lige har fået læst/set det andet indlæg med de ting, jeg selv valgte – kan i se eller gense indlægget lige her. <3 I det indlæg fortalte jeg også lidt om Oriflame, og gik lidt mere i dybden med produkterne, end jeg har tænkt mig at gøre i dag. ;-) Men hvis der er nogle af produkterne, I vil høre mere om, så skriv endelig. ;-) Når men denne her ekstra-gave pakke indeholdt: Tre concealere, en solcream, en make-up fjerner, tre øjenskygger, en mascara og en øjenskyggebørste.

Concealerne: Som I kan se på billederne over, havde de sendt mig tre concealere. Alle tre er super lækre og ligger pænt/godt på huden. Desværre er den i den hvide emballage dog lidt for mørk, men jeg har selvfølgelig tænkt mig at prøve at blande den op med noget andet concealer for at få min farve. ;-) Den runde, med de tre farver – har jeg ikke fået prøvet nær så meget, som de andre to endnu, men jeg glæder mig til at eksperimentere lidt mere med den snarest, men hvad jeg har prøvet, virker den fin. Den sidste concealer, som er den hudfarvede, er jeg rigtig glad for – den er rigtig god til at lysne op under øjnene og har en god farve til mig. Jeg har brugt den en smule – men glæder mig meget til at bruge den mere i fremtiden.
Sol-creamen og make-up remover: To dejlige ting, som alle kan bruge, og som jeg personligt bruger i min daglige rutine. Make-up fjerneren fjerner ens make-up så let, og man behøver ikke at have meget på af gangen –  rigtig god. Solcreamen er også super god, dog har den en lidt for lav SPF i forhold til, hvad jeg skal have normalt, men bruger den da stadigvæk, hvis jeg sommetider ikke skal være for længe ude i solen, og der synes jeg klart, at den er lækker. :-)
Øjenskyggerne: Så lækre og pigmenteret, alle tre. To af dem er fra den samme linje (hvis man kan sige det sådan), det er den sorte og den hvide. Super gode, og pæne matte farver, som jeg sagtens kan bruge til daglig dag, især den hvide, vil jeg bruge ofte her på hverdage. Den to farvede, med en hvid og grå i, er også god, dog en smule mindre pigmenteret end de andre to. Denne tror jeg, at jeg vil bruge til nogle lidt specielle anledninger, da den har en smule glimmer i sig.
Mascaraen og øjenskyggebørsten: Begge to super gode. Især mascaraen er jeg en del glad for – normalt plejer jeg ikke at gå med mascara, men hvis jeg alligevel tager det på, så elsker jeg det naturlige look, med twist af lange vipper. Og jeg må sige, at denne her mascara er faktisk lige, hvad jeg har søgt efter – der kommer lige tilpas mascara på mine vipper af gangen, det vil sige ikke for meget, sådan så det ser naturligt ud – og så gør den dine vipper længere. Jeg elsker den allerede og tror klart, at jeg vil gøre den til en del af min daglige make-up. Øjenskyggebørsten er super smart, da den både har en normal børste og en svamp, som oven i købet kan skiftes ud, da der fulgte en ekstra svamp med oven i. Den er super god, og jeg er rigtig glad for den. <3

Det var et hurtigt review af de ting, som de var så søde at sende som ekstra-gave – håber, at I kan lide mine reviews - alle sammen er nogle lækre ting, som jeg klart kan anbefale jer at tjekke ud – tjek også rigtig gerne Oriflames forskellige hjemmesider ud, som vil være linket her:


I må endelig skrive, hvis I vil have et mere detaljeret review af tingene, eller hvis der er noget, I er i tvivl om. <3

Det skal lige siges, at selvom indlægget er sponsoreret, er det 100 % min egen mening.


4 kommentarer:

 1. Lækre produkter! Mangler selv en concealer - er der nogen af de tre du kan anbefale mest? <3

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg selvfølgelig - altså den jeg personligt er mest vild med, er den med hudfarvet indpakning, og lilla lukning. Den er beregnet til underøjnene, men kan sagtens bruges på røde områder også. Den har en creamet konsistens, vil jeg sige, og ligger også på huden som en cream, men selvfølgelig bare med dække evne. ;-) Jeg håber at du lige fik en smule indblik af den, ellers kan du altid spørg, hvis der er noget du ikke lige forstod eller andet!<3 Jeg er ihvertfald rigtig glad for den, og bruger den også ofte!

   Slet
 2. Svar
  1. Tak, skal du have - er helt enig. ;-)<3

   Slet