15.6.14

Sine’s Fashion Tips #7 – Pearls.

Sine’s Fashion Tips #7 – Pearls.

Der er sikkert flere af jer, der har bemærket smykke trenden med perler.  Ellers er der nogle eksempler på trenden på collagen over.
Jeg er personligt heelt viild med denne trend, og skal uden tvivl få anskaffet mig et par af sådan nogle smykker – Der er bare det problem, at i min lilleby er det ikke rigtig kommet så meget frem i butikkerne endnu, hvilket er rigtig ærligt . Men i morgen skal jeg en tur til København, så kan det være, jeg kan finde noget dér, til ikke så mange penge! For denne trend er faktisk heller ikke lige den billigste, hvis det skal være ordentlig kvalitet, men nogle steder, hvis man er heldig, kan man finde det en smule billigere. :-P
Der er flere smykkedesignere, der laver disse smykker bl.a. Jane Køning, men også modedesignere som Dior og mange andre har fokus på perler.
Det er en virkelig lækker trend efter min mening, og når man tænker over det, er det et stykke tid siden, der har været en større smykke trend – Så stort plus her fra mig, som virkelig elsker smykker (næsten afhængig), og som går med det dagligt, haha. <3


Hvad synes I om trenden? Har I selv nogle perle smykker?

4 kommentarer:

 1. Perle øreringe er simpelthen noget af det fineste <3

  Kig gerne forbi min blog, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig, med dig! Elsker dem også rigtig meget - og hvis det ikke var fordi jeg ikke havde huller i ørene, så havde jeg også købt mig et par for længst, hehe. <3 Synes det ser rigtig fint ud på folk, nemlig. ;-)
   Tak for din kommentar!

   Slet
 2. Elsker stort set alt med perler, de er så fine!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe ja, er helt enig!<3 Det er en rigtig fin trend, der er kommet på mode, synes jeg. ;-) Og jeg må altså også snart for anskaffet mig et eller andet smykke, med perler, hehe!
   Mange tak for din kommentar, søde Frederikke. <3

   Slet