9.6.14

New In - from Iceland.
I sidste uge da jeg var på Island, som I jo ved – fik jeg købt lidt ting. Faktisk havde vi ikke det helt store tid til at få shoppet, og derfor fik jeg heller ikke så meget som beregnet, men jeg endte da med et par kosmetik ting – som jeg har ønsket mig VIRKELIG længe! Jeg tænkte derfor, at jeg selvfølgelig lige vil dele købene med jer (i de kommende vlogs, vil I også se butikkerne, jeg var i ;-D). Jeg fik købt to lækre MAC ting, Pro longwear concealer og en frost lipstick (som I også kan se på billederne over), og wauw jeg er allerede enormt glad for dem. <3 Jeg har rigtig længe gerne villet have deres concealer, da man hele tiden hører så meget godt om den, og så stod jeg faktisk og manglede en ordentlig concealer. Jeg har hele tiden også gerne villet prøve MAC’s læbestifter, da jeg virkelig elsker lidt farve på læberne. Jeg har egentlig været en smule i tvivl om farven, men endte med den ret populære farve: Angel.
Og endelig langt om længe fik jeg købt mig Real
Techniques! Hvis I har fulgt med på bloggen i et lille stykke tid, så ved I hvor meget og hvor længe, jeg har ønsket mig dem. Og nu er de mine, jeg er så overdrevet glad for dem. :-D De er super lækre og bløde!
Det var faktisk det, jeg havde fået købt på Island, jeg købte dog også nogle ting lige inden, jeg tog afsted, som jeg regner med at vise jer her i den kommende tid.

Har I selv nogle af produkterne? Hvis ja, hvad synes I om dem?

3 kommentarer:

 1. Super fede produkter, du har købt dig!! :)

  SvarSlet
 2. Har desværre ikke de produkter, men gud hvor jeg også ønsker mig en Mac læbestift - de skulle være så gode!♥ Og sindssyg flotte billeder du har taget af produkterne!:)

  SvarSlet
 3. Aaaalt for lækre køb, er vild med læbestiftens farve! <3

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet