28.6.14

Oriflame make-up.
Hej piger.

Her for lidt tid siden, modtog jeg den dejligste pakke fra Oriflame, for de har nemlig været så søde at sponsorere nogle lækre ting til mig, som jeg skal teste, og fortælle jer lidt om  :-) Men inden jeg omtaler selve produkterne, har jeg lidt info, som jeg må dele med jer. Jeg måtte nemlig selv vælge fem valgfrie ting, som jeg så skulle skrive om – men de har sendt en virkelig lækker ekstra gave med oveni! Jeg har derfor valgt at dele indlægget op, med de ting jeg selv har valgt (som er dette indlæg), og den lækre ekstra gave i et andet indlæg, som vil komme op engang i løbet af næste uge, bare lige så I ved, at der kommer et indlæg mere, med dem. ;-) Men I kan få et lille smugkig på alle tingene, på første billede.
Når men, der er sikkert mange af jer, der kender Oriflame, men jeg vil lige hurtigt forklare lidt om dem, så alle er med! Oriflame er et beauty mærke, som sælger alle mulige lækre ting, både hudpleje, make-up, dufte og mange andre ting. Alle deres produkter er baseret på naturen, hvilket jeg personligt selv er ret vild med! Deres indpakning er god, både selve produktet, og også på den måde det bliver tilsendt, og så kommer pakken inden for rimelig tid. Jeg synes klart, at I lige skulle gøre et stop forbi deres hjemmeside, og tjekke deres lækre produkter ud, <3
Det er faktisk første gang jeg har prøvet noget fra deres mærke, og jeg må sige, jeg er positivt overrasket over de ting, jeg har fået. Min pakke indeholdt en ansigtsrens, øjenskygge-pallette, en parfume, concealer og til sidste et børste sæt, alle virkelig gode produkter, som jeg allerede bruger ofte.
Ansigtsrensen: Det er faktisk første gang, jeg prøver sådan noget ansigtsrens, da jeg altid har været en smule negativ over for sådan noget, men jeg besluttede mig for at prøve det, også fordi jeg har hørt meget godt om Oriflame’s ansigtsrens. Og jeg må sige, wow jeg er positivt overrasket over den – den arbejder sig virkelig godt ind i huden, og jeg føler virkelig, at de der sandkorn hjælper. Jeg har påført den med sådan en speciel blød svamp jeg har, og det synes jeg virkede rigtig godt. Den her rens er klart kommet ind under min aftenrutine, hehe.
Øjenskyggepalletten: Den har de smukkeste jordfarver, hvilket jeg elsker – især er jeg rigtig vild med nummer 2 og 3 farve (oven fra). Jeg blev rigtig positiv overrasket over deres pigmentering, hvilket var så dejligt – den er god, da man kan bygge den lidt op, så man både kan have den på til hverdag, og også til lidt finere anledninger. Nogle af farverne har en smule glimmer i sig, som dog ikke kan ses overdrevent meget, faktisk synes jeg kun, det gør dem kønnere. ;-)
Parfumen: Årh, jeg elsker duftet af den. <3 Jeg vil sige, at den dufter lidt af Clean’s Rain, bare med et twist af agurk, synes jeg. Den holder længe, det er så også en eau de toilette. Elsker den, jeg bruger den hver dag og er virkelig glad for den.
Concealer: Den virker lækker, men jeg har desværre ikke rigtig fået prøvet den så meget, da den er en del for lyserød til mig, hvilket er rigtig ærligt – men jeg har tænkt mig og prøve at blande den op med noget andet concealer, da jeg virkelig synes, at den er god på huden. Ellers så vil jeg måske bruge den som en base for øjenskygge. Men i hvert fald er den god, af det jeg har prøvet.
Til sidst men ikke mindst, børstesættet:  Super lækre børster må jeg sige, selvom jeg lige har købt real techniqueser, er jeg virkelig glad for dem her. Hårene er lige tilpas bløde, med et twist af hårdt. Holderen, er virkelig et stort plus, det er så lækkert, at den har sådan en med oveni, så man kan holde børsterne samlet. ;-) Er rigtig glad for dem, og glæder mig til at bruge dem mere ud i fremtiden.
Det var lige et lidt kort review af de produkter, jeg selv valgte at modtage, alle sammen nogle lækre ting, som jeg klart kan anbefale jer at tjekke ud – tjek også rigtig gerne Oriflames forskellige hjemmesider ud, som vil være linket her:


I må endelig skrive, hvis I vil have et mere detaljeret review af tingene, eller hvis det er noget, I er i tvivl om. <3
Det skal lige siges, at selvom indlægget er sponsoreret, er det 100 % min egen mening.

Har I nogle produkter fra Oriflame?

10 kommentarer:

 1. Hvordan for du sponsoret ting?

  SvarSlet
  Svar
  1. Oftest så finder jeg nogle hjemmesider, der ser spænende ud (helst nogle som andre, måske har fået sponsoret fra før). Så skriver jeg til dem, hvor jeg fortæller kort om mig selv, og selvfølgelig om min blog - bl.a hvor mange sidevisninger jeg har og sådan, da det er noget de altid vil spørger om. ;-) Så kan de jo altid selv vurdere om jeg/min blog er noget for dem! Men en ting man skal være forberedt på, når man søger sponsorer, er at man sagtens kan få nogle nej'er inden at der kommer en der vil - man skal bare blive ved. :-)

   Håber at det var svar nok - ellers så kan du altid skrive igen!<3

   Slet
 2. Fedt at høre et review på produkterne, sådan noget må du gerne gøre mere ud af i fremtiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er rigtig glad for at høre, at du kan lide reviewsne, tusind tak - skal huske at du synes det kunne være fedt, jeg tror også klart at der ville komme nogle flere ud i fremtiden. ;-) Tak for ideen. <3

   Slet
 3. Ih en masse lækre produkter - heldigt ;) Ligesom overstående; sådan nogen reviews må du gerne lave flere af!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi <3 Dejligt at høre at du også synes om reviews Frederikke - der vil klart komme nogle flere ud i fremtiden så. ;-)
   Tusind tak, for din kommentar!<3

   Slet
 4. Jeg elsker Oriflame <3 Har en masse selv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Samme her - det virkelig et godt mærke!:-) Det lyder spænende, hvilke produkter har du?<3

   Slet