29.5.14

Sine’s Fashion Tips #6 – Espadrilles.Sine’s Fashion Tips #6 – Espadrilles.

Mange af jer kender sikkert de lækre populære espadrilles, da de virkelig er en af de større trends her til sommer. Jeg elsker moden med espadrilles, da de kan bruges til det hele – både lange bukser, kjoler og shorts, og både til fine anledninger og bare til hverdag. 
Så jeg blev selvfølgelig nødt til at anskaffe mig et par - så da min mor og jeg var et smut i byen i går, var min mor så sød at give mig dem, I ser på billedet. Jeg valgte helt basic sorte, som I kan se, da jeg føler, at det passer bedst til min garderobe ;-) Jeg tænker, at jeg mest vil bruge mine til shorts, men kan slet ikke udelukke også at bruge dem til lange bukser – Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til at få dem brugt her til sommer!<3
Jeg kiggede lidt rundt på nettet og kunne så se, at der er flere kendte, der bærer disse lækre sko, mens dem på catwalken også går i dem – Især er der mange, der har dem fra Chanel, men de er ret så svære at få fat på og måske også en tand for dyre til min smag. :P Men jeg er slet ikke i tvivl, at det her er en af de store sko-trend her til sommer. Jeg er rigtig vild med moden og kan klart anbefale et par, da de også er super behagelige at gå i. ;-)

Hvad synes I om moden med espadrilles? Har I et par selv?

7 kommentarer:

 1. Synes de er vildt lækre!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, skal du have Frederikke. <3 Er personligt også helt forelsket i espadrilles, hehe. ;-)

   Slet
 2. Hvor har du købt dem? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har så ment bare købt/fået dem fra H&M. ;-)

   Slet
 3. De ser meget fede ud Sine! Jeg har dog behov for sko med indlæg i, så derfor går jeg ikke så tit i ballerinaer og den slags ;-)

  SvarSlet
 4. Det er en super fed trend, og jeg skal helt sikkert have anskaffet mig et par (eller to) :-)

  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. De er så fede, og super fed og elegant trend der er kommet, men jeg går desværre så skævt, så for mit vedkommende ville de blive trådt ud i løbet af en dag:(.

  SvarSlet