28.4.14

Inspiration for spring outfits.

Inspiration for spring outfits.

Hej dejligste læser. <3
Endelig er det lækreste forårsvejr kommet over os – og jeg føler faktisk, at det næsten er blevet sommer. Jeg har derfor i dag lavet denne collage med tre forårs/sommer outfits, som jeg synes, man både kan have på, på de lige varmere og de lidt køligere dage!
Jeg valgte, at alle tre outfits skulle have et par lange bukser, for det kan stadig godt være en smule køligt til shorts, men dog valgte jeg i stedet for nogle kortærmede bluser, så det ikke ville blive alt for varmt. Så fandt jeg også til det første og tredje outfit nogle jakker af en slags, som jeg synes, man både kan have på inde og ude!
Jeg kan virkelig ikke vente til at gå i gang med at sommershoppe, og jeg ville allerede ønske nu, at alle tre ovenstående sæts lå hjemme i min garderobe og ventede på mig til de lune forårsdage og sommerdage. ;-)

Hvad synes I om sættene? Hvilket et kan I bedst lide?

Husk at tjekke min giveaway ud her, som slutter d. 1 maj!

10 kommentarer:

 1. I dag har været en fantastisk i dag, på højde med dagene i juli sidste år. Kan heller ikke selv vente med at komme i gang med at sommershoppe og har da selv bestilt et par sommerting fra Ebay tidligere i dag. De kommer nok først frem, når vejret bliver endnu varmere!
  Med hensyn til tøjet, ville jeg ikke vælge et bestemt outfit, men mixe dem sammen. Ville vælge jakken fra outfit i, blusen og tasken fra outfit 2 og bukserne og skoene fra outfit 3. Det ville, i mine øjne, være det perfekte forår/sommer outfit!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må jeg godt nok sige - sikke en lækker dag det var. :-) Uhh, det lyder da lækkert med nogle nye ting, som du har bestilt - som du også siger kan man ikke vente med sommershopping, det er det bedste, hehe!
   Det lyder da sørme også til at være et pænt sæt, godt set. ;-)<3
   Tusind tak for din søde kommentar. <3

   Slet
 2. Alle tre sæt er vildt lækre! Men min favorit må være det tredje ;)

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, skal du have søde Frederikke - det er jeg glad for at du synes!<3 Tror også at jeg må sige at det er min favorit, hehe. :-)

   Slet
 3. Lækre forårs-/sommer outfits du har sat sammen :)
  Min favorit er nr. 3 :)

  - Knus Louise Lykke
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det er jeg rigtig glad for at du synes!:-)
   Uhh, tror som sagt også i en af mine andre kommentarer, at det måske er min favorit - vil ihvertfald rigtig gerne have at det lå hjemme i mit klædeskab, hihi. ;-)<3

   Slet
 4. Lækre outfits alle tre - jeg ville bestemt ikke have noget imod at iføre mig nummer 3 :-)

  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, skal du have Sanne - hehe, har det helt på samme på som dig, jeg kunne da godt lige tænke mig at iføre sættet som outfit i morgen. ;-D<3
   Mange tak for din kommentar!

   Slet
 5. Jeg synes virkelig vejret er lækkert, jeg er blevet rød som en reje, men alligevel vil jeg stadig ud at nyde solen,
  nu hvor den er her, inden den smutter sin vej igen. ALle outfits er super fine og kan lide dem alle 3! Især skoene!

  Kig gerne forbi min blog, knus <3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig for lækkert med det her dejlig solskins vejr. Haha, har det på samme måde som dig, med at blive rød, hvis man har været for længe ud også selvom jeg har solcreme på, der ret træles - men som du siger så vil man bare så gerne nyde solen. ;-) Tusind tak skal du have, dejligt at høre at du synes om dem!<3

   Slet