4.3.14

Wallsticker – illux.dk.For et lille stykke tid siden, modtog jeg en pakke fra den fedeste hjemmeside illux.dk - de har alle mulige pæne ting til at hænge op på væggen bl.a. wallstickers, tapet og meget mere.
Når men, de har været så søde at sponsorere den sejeste wallsticker til mig. Som I kan se på billederne over, er det et citat, der siger Everything you can imagine is real - der er et eller andet over det citat, jeg er helt vild med, jeg kan ikke rigtig forklare hvad <3
Hvis jeg sådan lige skal fortælle om min ”oplevelse”, (hvis man kan sige det på den måde, hihi) med at sætte den op på væggen, så vil jeg helt klart sige, at det var rigtig let. Den klistrer rigtig godt til væggen, også selvom man har et struktur tapet, hvilket jeg har. Man kan hænge den op i ét stort stykke, så man ikke behøver at tage hvert bogstav ad gangen, og det er klart et stort plus! Så den var meget lettere at hænge op, end jeg havde forestillet mig.
Jeg er virkelig mega glad for den, også fordi jeg har manglet noget flot og anderledes på min væg.
I må hellere end gerne tjekke illux’s hjemmesider ud - måske I også kunne blive fristet af en af deres utrolig flotte wallstickers! :-)


Har I en wallsticker på jeres væg? Og hvad synes I om min?

6 kommentarer:

 1. Rigtig fin, gad godt selv have et på min tomme væg:)

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Frederikke :-) Hehe, kan jeg godt forstå, der findes jo mange forskellige, til alles smage!

   Slet
 2. Ej hvor er det fint - og så er det også stof til eftertanke :-)


  Kig gerne forbi min blog, hvor du lige nu kan vinde et par Humlan høretelefoner fra Urbanears: http://www.voresboble.dk/give-away-humlan/ :-)

  /Amalie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-D Hihi, ja altså jeg kan som sagt kun anbefale dem - Elsker ihvertfald min!

   Slet
 3. Hvor er det en flot wallsticker! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, skal du have - Det jeg glad for at du synes. :-)

   Slet