28.3.14

March faves.Nu hvor vi efterhånden begynder at nærme os den 1. april, og marts så småt er ved at være slut, tænkte jeg, at dagens indlæg skulle være mine månedens favoritter. :-)
I denne her måned har jeg haft nogle forskellige favoritter – beauty produkter som altid og denne gang også noget mad.
Min første favorit i den her måned har været min dejlige Batiste dry shampoo. I kender sikkert alle den her tørshampoo og har hørt en masse om den – Og jeg kan klart kun tale godt om den, for wauw den er god, jeg kan næsten ikke undvære den. Baby-lipsen er SÅ god, den giver perfekt fugt – Og dens farve er så pæn, dens glød er lige tilpas, til mig! Så er der også min elskede MAC blush, som jeg har snakket om før - jeg bruger den hver evig eneste dag, og jeg er bare så glad for den.  Labello læbepomaden er jeg også rigtig glad for, den dufter/smager fantastisk og giver perfekt fugt. Øjenvippebukkeren er et must for mig, da jeg ikke bruger mascara, og derfor synes jeg, at hvis jeg bukker mine vipper, ligner det, at mine øjne er lidt mere vågne. Og så er der min L’OREAL cleansing water, selvom jeg næsten lige har fået den, er jeg virkelig allerede forelsket i den og bruger den hver dag.
Jeg har haft to mad favoritter i den her måden – Kakao er klart min yndlings drik lige for tiden, både kold og varm. Årh mums så er der også skyr, det er jeg virkelig begyndt at blive forelsket i – det smager så godt, og så er det endda også ret sundt.

Jeg har været super glad for alle tingene i marts, og jeg kan klart anbefale at prøve de forskellige ting. <3
Hvad er jeres favoritter i den her måned? Og kender I til nogle af produkterne,  jeg har vist?

12 kommentarer:

 1. Er selv helt vild med Batiste's tørshampoo'er, så skønne!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, Batiste er virkelig enormt god!:-)

   Slet
 2. Jeg burde virkelig købe mig en tør-shampoo, men jeg ved bare aldrig om de virker. især når det bliver varmt, bliver mit hår fedtet oppe i hovedbunden og jeg hader det! hvad har du givet for din og synes du, at den virker godt? :) Og det er altid lækkert med kakao og skyr!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan klart anbefale Batiste, den er enormt god, som sagt - og jeg synes at det til mit hår ligner at jeg lige har været i bad - hvilket jo er et mega plus!;-) Men Batiste tørshampoo'er, kan dog ikke købes mange steder i Danmark - men jeg fik min i fødselsdags gave, og jeg ved at den blev købt inde på billigvoks.dk, hvor jeg mener den står til omkring de 40 kr. for 200 ml. <3 Jeg har faktisk ikke prøvet andre tørshampoo'er fordi jeg har hørt så meget om den, men hvis f.eks skal på feire til en storby kan du købe dem der, ret billigere. ;-)
   Jeg håber at du lige fik lidt indblik i det - Ellers spørg du selvfølgelig bare!

   Slet
 3. Jeg stjæler hele tiden min søsters Baby Lips :) De er jo så lækre!
  - fine favoritter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det kan jeg godt forstå - for ja du har helt ret, de er virkelig gode!;-)
   - Det jeg glad for at du synes, tusind tak. <3

   Slet
 4. Lækre favoritter! Labello lip butter'en er så lækker :-)

  God weekend!
  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det jeg glad for at du synes, mange tak!<3 Helt enig med dig, elsker Labello - den giver lige tilpas fugt, som jeg sagde ;-)

   Tusind tak også rigtig god weekend til dig!   Slet
 5. Jeg er rimelig vild med Bioderma rensevand, så kunne virkelig godt tænke mig at prøve denne fra L'oréal du har her! Kunne være et billigere alternativ :-)

  Knus Mia
  www.blogaboutmia.com

  SvarSlet
 6. Altså nu har jeg ikke prøvet Bioderma, desværre - men jeg tror faktisk snart jeg vil, da jeg har hørt at den skulle være kommet til Danmark, ved du måske om det passer? :-)
  Men som jeg har sagt i et tidligere indlæg har jeg hørt flere måle L'orea'ls med Bioderma's - og af min affaring med rense-vand, synes jeg at den er rigtig god!<3

  SvarSlet
 7. Hvor meget farve giver baby lipsen?♥♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil sige at man kan kalde den mørke pink på læberne, hvis man kan sige det sådan, hehe. Men det kommer selvfølgelig også an på om du dubber den på, så bliver den lidt mørker end dine egne læber og hvis du tager den på sådan "normalt" giver den okay meget farve fra sig, synes jeg - Men det er jo også en smule forskelligt fra person til person. ;-)<3

   Slet