25.3.14

L’OREAL - Cleansing water.I dag var jeg et smut oppe i byen for at kigge på cleansing water – for jeg har længe gået og manglet noget make-up fjerner og rensning til ansigtet.
Jeg havde hørt mange snakke om L’OREALs cleansing water, og besluttede mig derfor for at prøve den.
Jeg har dog ikke fået afprøvet den på huden endnu, men jeg regner bestemt med at prøve den, inden jeg går i seng, i aften. Jeg glæder mig virkelig meget til at se, om den virker, for jeg har hørt flere Youtuber sige, at den kan måle sig med Bioderma, så det håber jeg virkelig, at den gør.
Jeg overvejer måske at give jer et review på den, når jeg har prøvet den et par gange – så jeg vil spørge jer, om I vil høre min mening om produktet, hvis ja så skriv rigtig gerne nede i kommentaren! ;-)
Kender I godt L’OREAL’s cleansing water? Har I den måske selv, hvis ja hvad synes I så om den?

8 kommentarer:

 1. Jeg kender ikke selv L'OREAL cleansing water, så jeg vil da gerne høre nærmere om din oplevelse af produktet, når du har prøvet det et stykke tid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det jeg virkelig glad for at du vil - jeg regner bestemt med på et eller andet tidspunkt og give en lille andmeldes som sagt. ;-)<3

   Slet
 2. Jeg har ikke selv prøvet den, så jeg vil da også gerne høre, hvad du synes om den :-)

  Knus
  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt, at du ville det - Jeg kan ihvertfald allerede nu anbefale produktet, hvis det lyster for at prøve det. ;-)<3

   Slet
 3. Jeg vil da super gerne læse et review af den! :-)

  Kig gerne forbi - miaekholm.blogspot.dk<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor lyder det dejligt - det jeg glad for at du ville ;-)<3

   Slet
 4. Har aldrig set produktet før, ville gerne høre hvordan det er :)
  Kig gerne forbi - http://perspectivedfw.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, når okay - Men jeg kan ihvertfald anbefale produktet!<3 Jeg glad for at du vil høre om den - Regner med at der på et tidspunkt kommer et indlæg op om den. ;-)

   Slet