14.1.14

Idea for Breakfast.


 

 

Som I alle sammen ved, er morgenmad jo et af dagens vigtigste måltider. Men måske føler I, at havregryn, cornflakes eller brød er blevet lidt for kedeligt. Så jeg tænkte derfor, at jeg vil vise jer den her lidt søde, men dog også sunde morgenmad som er super nem at lave og kun består af yoghurt, æbler, kiwi og mysli, men man kan jo selvfølgelig altid selv tilføje ting, man gerne vil have i. Man kan jo til hver en tid også spise det som en snack f.eks. efter skole – faktisk så sad jeg og spiste en, imens jeg skrev det her, hehe. ;-D
Så ja hvordan synes I,  den her morgenmad/snack ser ud? Kunne I måske godt finde på at erstatte den sædvanlige morgenmad med den?

4 kommentarer:

 1. Vil du ikke prøve at bage nogle kager/cupcakes eller noget i den stil?:) skal have tøse aften her den 24 og mangler virkelig nogle ideer til en kage! HÅBER HÅBER at du ser den her og vil bage en kage! :D skal nok lægge et billede op på ig når jeg får den lavet:)

  Hilsen anni

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anni :-D
   Mange tak for ideen - Det vil jeg meget gerne gøre. Hvis jeg har tid, hvilket jeg håber jeg har hehe, så kan jeg lægge en opskrift op i løbet af næste uge!
   Det lyder da fedt - Du må da meget gerne skrive din IG hvis det lyster - Så kan jeg jo tjekke billedet ud, hvis du lægger et op ;-)

   Slet
 2. Det ser lækkert ud! :-)

  Det kunne jeg tænke mig at lave, når jeg kommer hjem fra skole som en eftermiddags-snack.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak!
   Hehe, ej hvor lyder det dejligt! :-)

   Slet